Stanga
Dreapta

Exclusiv: Ilie Toma, deputat PSD Hunedoara: Pentru PNL duduie economia, pentru români dă rateuri!

Gheorghe George, 27 mai 2020, Ora 10:00

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-48061-1.jpg Exclusiv

 

Majorarea alocațiilor pentru copii, a pensiilor și a salariilor în educație este incertă și Programul IMM Invest, care ar fi trebuit să sprijine antreprenorii, netezește drumul spre faliment. Drepturile tuturor românilor sunt îngrădite și amenzile sunt instrumentul de bază al PNL de repornire a economiei. Astfel, costurile pandemiei de coronavirus se vor reflecta tot mai tare în viața de zi cu zi și vom ajunge la concluzia că pandemia este răul cel mai mic al acestor zile. În loc să protejeze economia românească și sănătatea românilor, și să vină cu măsuri concrete pentru acestea, Guvernul PNL acționează în funcție de propriile interese.

În criza COVID-19 avem o guvernare PNL incompetentă, interesată doar de bani și putere. România este guvernată prin restricții, amenzi și promisiuni uitate, cu scopul precis de acaparare a întregii puteri, chiar dacă nivelul de trai al românilor scade și economia se clatină.

După mai mulți ani de creștere și stabilitate economică sub guvernare PSD, liberalii au reușit performanța de a dubla deficitul bugetar și de a crește datoria externă  a țării. Supra-îndatorarea, neaplicarea de măsuri de sprijin pentru agenții economici, lipsa măsurilor de protecție pentru oamenii vulnerabili și lipsa de reacție promptă de susținere a sectoarelor din economie îndreaptă România spre austeritate.

În timp ce alte state membre UE, repornesc economia investind bani în firmele locale, reiau activitățile de turism intern, testează cetățenii și vin cu măsuri concrete pentru economie și cetățeni, PNL aflat acum la guvernare are alte priorități: angajările pe pile în instituțiile publice, exportul românilor la cules de sparanghel sau prin abatoarele germane, sau tunuri financiare prin firmele de casă.

În timp ce PNL pune povară peste povară pe umerii românilor și asistă pasiv la prăbușirea României,  sute de mii de copii nu au acces la educație, creșterea pensiilor este văzută ca un drum spre iad, IMM-urile intră în faliment și aproape un milion de oameni sunt în șomaj sau au rămas fără un loc de muncă.

Din păcate, pericolul pandemiei de coronavirus nu a trecut și una din tulpinile acestui virus este PNL, aflat la guvernarea României.

România nu se poate întoarce la criza financiară din 2009, de aceea PSD a propus guvernului un pachet de 28 de măsuri  de relansare economică, măsuri care ar trebui aplicate imediat. Acestea se referă la repornirea economiei, protejarea locurilor de muncă, protejarea puterii de cumpărare și acordarea de stimuli economici.

Parlamentarii PSD ai județului Hunedoara, alături de toți parlamentarii PSD și cei ai partidelor din opoziție, luptă cu toate forțele să diminueze efectele pandemiei și ale guvernării PNL.

Noi nu vom uita niciodată de români, nu vom uita niciodată de România!

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

05:04
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară