Stanga
Dreapta

Sfaturile primarului sectorului1, Dan Tudorache către cei ce revin la serviciu

Claudia Ioana, 18 mai 2020, Ora 13:14

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-48046-1.jpg

Primarul Sectorului 1 a studiat ce se petrece cu răspândirea lui SARS CoV2. În birouri, acest lucru trebuie prevenit, altfel mulți riscă să se îmbolnăvească de COVID – 19.

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, vine cu un set de recomandări pentru cei care îşi reiau activitatea la birou, după 15 mai.

 

„Te întorci la serviciu? Iată unele măsuri utile pe care le poți sugera angajatorului tău:

– Să numească un “epidemiolog”. Poate fi chiar reprezentantul lucrătorilor cu sănătatea și securitatea muncii (SSM-ul) sau o persoană care are minime cunoștințe medicale și despre COVID-19. Este cel care va răspunde de implementarea măsurilor de protecție.

– Să existe un termometru (termoscaner dacă este cazul) cu care ‘epidemiologul’ să verifice toate persoanele care intră în sediul firmei. “Epidemiologul” să fie instruit cum să interpreteze rezultatele și ce măsuri să ia.

Mască și mănuși de la angajatori

– Să existe (și să se aplice) un regulament de protecție, afișat în locuri cu vizibilitate maximă. Acesta include măsuri de: distanțare fizică, igienă respiratorie (eticheta de tuse), igienă a mâinilor, comportament în pauze. Trebuie să cereți angajatorilor să vă furnizeze mănuși și măști, dar și să instaleze dozatoare de săpun și dezinfectant. ”Epidemiologul” trebuie să se asigure că acestea sunt folosite (corect) de toți cei prezenți în sediul firmei. Eventual să facă un instructaj, dacă și de câte ori este cazul.

– Să facă săptămânal dezinfecția totală a sediului”, transmite primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:37
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară