Stanga
Dreapta

Sfaturile primarului sectorului1, Dan Tudorache către cei ce revin la serviciu

Claudia Ioana, 18 mai 2020, Ora 13:14

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-48046-1.jpg

Primarul Sectorului 1 a studiat ce se petrece cu răspândirea lui SARS CoV2. În birouri, acest lucru trebuie prevenit, altfel mulți riscă să se îmbolnăvească de COVID – 19.

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, vine cu un set de recomandări pentru cei care îşi reiau activitatea la birou, după 15 mai.

 

„Te întorci la serviciu? Iată unele măsuri utile pe care le poți sugera angajatorului tău:

– Să numească un “epidemiolog”. Poate fi chiar reprezentantul lucrătorilor cu sănătatea și securitatea muncii (SSM-ul) sau o persoană care are minime cunoștințe medicale și despre COVID-19. Este cel care va răspunde de implementarea măsurilor de protecție.

– Să existe un termometru (termoscaner dacă este cazul) cu care ‘epidemiologul’ să verifice toate persoanele care intră în sediul firmei. “Epidemiologul” să fie instruit cum să interpreteze rezultatele și ce măsuri să ia.

Mască și mănuși de la angajatori

– Să existe (și să se aplice) un regulament de protecție, afișat în locuri cu vizibilitate maximă. Acesta include măsuri de: distanțare fizică, igienă respiratorie (eticheta de tuse), igienă a mâinilor, comportament în pauze. Trebuie să cereți angajatorilor să vă furnizeze mănuși și măști, dar și să instaleze dozatoare de săpun și dezinfectant. ”Epidemiologul” trebuie să se asigure că acestea sunt folosite (corect) de toți cei prezenți în sediul firmei. Eventual să facă un instructaj, dacă și de câte ori este cazul.

– Să facă săptămânal dezinfecția totală a sediului”, transmite primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

 

EDITORIAL

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Vineri, 29 mai 2020, seara, pe rețelele de socializare a fost postată o fotografie care arăta pe premierul României, Ludovic Orban, împreună cu alți miniștri, stînd la băute (whisky ) și pipat (trabucuri) în biroul său de la Victoria. Momentul fusese surprins luni, 25 mai 2020, la ora 15 și reflecta sărbătorirea zi ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

04:12
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă