Stanga
Dreapta

Picnic de pandemie: În Londra, sute de persoane au ieșit la pizza și bere într-un parc

Laurentiu Ion, 10 mai 2020, Ora 17:29

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-48041-1.jpg

Poliția din Londra se străduiește în ultimele zile să îi oprească pe oameni din a încălca restricțiile de carantină și circulație, în condițiile în care vremea frumoasă i-a tentat pe oameni să iasă în parcuri și pe stradă, relatează CNN.

 

Poliția dintr-unul din districtele londoneze a avertizat populația, pe Twitter, cu o fotografie în care sute de oameni pot fi văzuți stând pe iarbă, consumând alcool și mâncând pizza cu textul „Astăzi, din păcate, pierdem lupta”.

Fotografiile din Parcul Greenwich din sudul capitalei britanice arătau și polițiștii care patrulau pe alei și lei cereau oamenilor care stăteau la picnic în soare să părăsească zona.

Prim-ministrul Regatului Unit, Boris Johnson urmează să anunțe, duminică seară, un plan pentru ridicarea carantinei naționale. El a spus, la începutul săptămânii, că speră ca unele restricții să poate fi relaxate începând de luni.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:07
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară