Stanga
Dreapta

Picnic de pandemie: În Londra, sute de persoane au ieșit la pizza și bere într-un parc

Laurentiu Ion, 10 mai 2020, Ora 17:29

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-48041-1.jpg

Poliția din Londra se străduiește în ultimele zile să îi oprească pe oameni din a încălca restricțiile de carantină și circulație, în condițiile în care vremea frumoasă i-a tentat pe oameni să iasă în parcuri și pe stradă, relatează CNN.

 

Poliția dintr-unul din districtele londoneze a avertizat populația, pe Twitter, cu o fotografie în care sute de oameni pot fi văzuți stând pe iarbă, consumând alcool și mâncând pizza cu textul „Astăzi, din păcate, pierdem lupta”.

Fotografiile din Parcul Greenwich din sudul capitalei britanice arătau și polițiștii care patrulau pe alei și lei cereau oamenilor care stăteau la picnic în soare să părăsească zona.

Prim-ministrul Regatului Unit, Boris Johnson urmează să anunțe, duminică seară, un plan pentru ridicarea carantinei naționale. El a spus, la începutul săptămânii, că speră ca unele restricții să poate fi relaxate începând de luni.

 

EDITORIAL

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Vineri, 29 mai 2020, seara, pe rețelele de socializare a fost postată o fotografie care arăta pe premierul României, Ludovic Orban, împreună cu alți miniștri, stînd la băute (whisky ) și pipat (trabucuri) în biroul său de la Victoria. Momentul fusese surprins luni, 25 mai 2020, la ora 15 și reflecta sărbătorirea zi ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

03:09
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă