Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: “Bombardierul “ Spartacus: „Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copiii mei

Claudiu Constantin, 20 aprilie 2020, Ora 15:05

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-48004-1.jpg BREAKING NEWS

Nouă persoane au fost reţinute după ce mai multe persoane s-au luat la bătaie, duminică seara în sectorul 5, acestea urmând a fi prezentate magistraţilor cu propunere legală, a informat luni Poliţia Capitalei.

Cele nouă persoane reţinute sunt bănuite de săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au intervenit duminică seara pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane desfăşurat în Sectorul 5, fiind folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate însă persoane rănite, a anunţat Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au condus la audieri 37 de persoane. Conflictul a fost unul spontan, fiind declanşat pe fondul consumului de alcool.

Înainte de intervenția forțelor de ordine, mai multe persoane spuneau că „răstoarnă” jandarmii și polițiștii, dacă îndrăznesc să intervină.

„Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copiii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm. Așteptăm Poliția! Revoluție! Revoluție!”, a spus unul dintre ei.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:36
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară