Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primarul sectorului 1, Dan Tudorache amăgit de piedicile puse de opoziție în lupta cu coronavirus

Claudiu Constantin, 29 martie 2020, Ora 14:41

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47982-1.jpg BREAKING NEWS

 

Combaterea pandemiei de coronavirus necesită unirea tuturor forțelor, indiferent de culoarea politică, și adoptarea de urgență a unor măsuri care să atenueze efectele crizei actuale.

De această părere este primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, care a precizat că se confruntă cu o situație neplăcută: reprezentanți ai opoziției se opun achiziției de măști, combinezoane și alte materiale de uz sanitar destinate protejării locuitorilor din sector.

„Fac apel la colegii mei din Consiliul Local să dea dovadă de responsabilitate și solidaritate cu toți locuitorii din Sectorul 1, inclusiv cu personalul medical, și să înțeleagă că produsele de strictă necesitate trebuie să ajungă la aceștia. Traversăm o perioadă de grea încercare și numai uniți îi vom putea face față. Sănătatea este acum, mai mult ca oricând, prioritară!”, a menționat edilul Sectorului 1.

În același context, primarul Dan Tudorache i-a invitat pe membrii formațiunilor USR și PNL să se alăture acțiunilor din teren ale Primăriei, mărirea efectivului de voluntari fiind necesară pentru a ajunge la cât mai multe persoane vulnerabile din sector cu alimente, medicamente.

„Unii nu au ieșit din logica jocului politic. Pe aceștia îi anunț că nu suntem în campanie electorală și că oamenii au nevoie acum de sprijin concret, nu de agitație politică”, a mai punctat edilul Sectorului 1.

 

EDITORIAL

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Vineri, 29 mai 2020, seara, pe rețelele de socializare a fost postată o fotografie care arăta pe premierul României, Ludovic Orban, împreună cu alți miniștri, stînd la băute (whisky ) și pipat (trabucuri) în biroul său de la Victoria. Momentul fusese surprins luni, 25 mai 2020, la ora 15 și reflecta sărbătorirea zi ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:44
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă