Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Afaceristul Mohammad Murad a deschis astăzi primul centru de ajutor pentru persoanele defavorizate

Claudiu Constantin, 29 martie 2020, Ora 13:50

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47980-1.jpeg BREAKING NEWS

Așa cum anunțase zilele trecute, Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari investitori din turismul românesc, nu a rămas indiferent față de situația în care întreaga Românie se află la acest moment.

În lupta pe care întreaga omenire o are la acest moment cu virusul COVID-19, Mohammad Murad este decis să ajute persoanele vulnerabile cu venituri mici din municipiul și județul Constanța, oferindu-le alimente de bază.

Acestea le vor primi la câteva zile astfel încât să nu fie nevoite să mai iasă din casă.

Aproape 15.000 de locuitori din municipiu și județ, cu venituri de până 1.500 de lei, vor primi 70 de tone de produse alimentare. Pe lângă produsele care au fost aduse astăzi, în perioada următoare vor ajunge alte două tiruri cu cartofi, ceapă, morcovi. “Gestul se va permanentiza pe toată durata stării de urgență, astfel încat la 4/5 zile pensionarii constănțeni să primească un pachet cu alimente de bază”, scrie Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Pachetele vor conține orez, paste, zacuscă, dulceață, fasole, ulei, legume asortate de Topoloveni, salată de vinete, borcan de murături, biscuiți, zahăr și pateuri.

Magazinul care a fost aprovizionat astăzi se află situat pe bulevardul Aurel Vlaicu.

 Să rămânem uniți.

Sper să pot fi de folos și așa cum spuneam să ușurez suferința oamenilor și în special a celor vârstnici. Mă bucură foarte mult când văd că sute și mii de oameni au sărit în ajutorul sistemului medical, doctori, asistenți, infirmiere și nu numai. Sunt convins că dacă fiecare dintre noi ar oferi câte puțin VOM FI BINE și vom trece mai ușor peste acest mare necaz.
Împreună cu echipa și alți prieteni am început o inițiativă întinzând mâinile către cei care au nevoie, respectiv:
1. donații către spitale și unități medicale
2. punerea la dispoziția sistemului medical sanitar resursele și logistica noastră (hoteluri, mașini, personal)
3. sprijinirea persoanelor cu venituri mici prin pachete de alimente perioadice
4. adunarea de fonduri din mediul de afaceri pentru achiziționarea unor aparate medicale necesare luptei împotriva acestui virus
5. achiziționarea unui număr mare de teste ca măsură de prevenție a bolii

Pe această cale îi îndemn pe cei care au posibilitatea să mi se alăture în această acțiune umanitară pentru a trece cu bine peste această pandemiei mondială.
Le mulțumesc colaboratorilor și în special firmei Transguard (Cătălin Mirea).
Întotdeuna alături de oameni“.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:52
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară