Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primarul sectorului 1 ,Dan Tudorache: “În Sectorul 1, izolat nu înseamnă abandonat!”

Gheorghe George, 25 martie 2020, Ora 18:41

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47970-1.jpg BREAKING NEWS

Locuitorii Sectorului 1 al Capitalei care au dificultăți financiare, nu își pot asigura traiul zilnic din cauza Pandemiei de COVID 19, se pot adresa Direcției de Asistență Socială a Primăriei Sectorului 1 a Capitalei, transmite instituția.

 

 “Fiecare pesoană va fi ajutată cu alimente și cele necesare să își asigure traiul vital în această perioada. Cele trei Ordonanțe Militare nu ajută omul să aibă mâncare, dar noi avem datoria morală  că edili să ajutăm fiecare locuitor al Sectorului 1 să treacă cu bine peste această perioada critică. Cei care au rămas șomeri sau sunt într-o situație dificilă- pot sună și cere ajutor”, a declarat edilul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Primăria Sectorului 1 a înfiinţat două linii telefonice de urgenţă în acest sens- 0734.45.45.43 şi 0742.924.924 – pentru a veni în sprijinul locuitorilor care sunt auto-izolaţi la domiciliu.

„Primăria Sectorului 1 a înfiinţat două linii telefonice de urgenţă, pentru a veni în sprijinul locuitorilor care sunt auto-izolaţi la domiciliu. Persoanele care se află în situaţia de a fi izolate la domiciliu pot apela liniile de urgenţă pentru a solicită alimente de bază. Cei aflati in carantina vor primi si hrana calda. Alimentele sunt pregătite în depozitul DGASPC Sector 1. În Sectorul 1, izolat nu înseamnă abandonat! Pentru că ne pasă. Angajații DGASPC pot efactua și alte cumpărături pentru cei cu nevoie speciale, la cerere, contracost”, a declarat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:50
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară