Stanga
Dreapta

Exclusiv: Primarul sectorului1,Dan Tudorache: Cât timp voi fi primar, sănătatea vecinilor mei de sector este nediscutabilă și nenegociabilă

Laurentiu Ion, 25 martie 2020, Ora 12:57

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47969-1.jpg Exclusiv

“Am notificat Garda Națională de Mediu cu privire la obligația legală pe care aceasta o are, de a închide activitatea de depozitare pe depozitul IRIDEX, ca urmare a expirării contractului dintre acesta și Primăria Municipiului București.

Chiar dacă la scrisoarea anterioară, reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu nu au binevoit să ne răspundă, sperăm că de data aceasta, nu numai că ne vor răspunde, dar vor lua și măsurile legale care se impun.

Am înștiințat conducerea Gărzii că Primăria Sectorului 1 NU va încheia un contract de depozitare cu IRIDEX, cu care ne judecăm în instanță tocmai pentru aspecte de nelegalitate a funcționării.

Cât timp voi fi primar, sănătatea vecinilor mei de sector este nediscutabilă și nenegociabilă”

 

EDITORIAL

Wernerii instaurează dictatura incompetenței

Wernerii instaurează dictatura incompetenței

 Ce vuiet, ce urlete, ce hăcuieli ar avea loc dacă la guvernare ar fi PSD și ar face măcar jumătate din greșelile criminale pe care le fac wernerii astăzi, instalați lejer la Palatul Victoria! Ce s-ar mai tăvăli susținătorii pe asfalt protestând împotriva lui “Dragnia”, “Vasilica Viorica”, “O ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:41