Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primarul sectorului 4 ,Daniel Baluta: “Nu uităm nici de cei mai vulnerabili dintre noi!

Marian Vasile, 23 martie 2020, Ora 13:50

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47957-1.jpg BREAKING NEWS

“Nu uităm nici de cei mai vulnerabili dintre noi!

În plină luptă împotriva coronavirusului și mai ales în această perioadă extrem de rece, colegii de la Poliția Locală și de la Direcția de Asistență Socială merg zi de zi pe teren și îi iau de pe străzi pe oamenii fără adăpost.

Este extrem de important să ne unim în această perioadă grea pentru întreaga omenire şi să fim cu toții o familie mare, o familie care face tot posibilul să îşi ştie în siguranță fiecare membru al acesteia.

Numai ieri și astăzi, 18 persoane care trăiesc sun cerul liber au acum un acoperiș deasupra capului, într-unul dintre centrele speciale ale Primăriei Municipiului București.

Aici vor fi în siguranță, vor primi mâncare caldă, asistență medicală şi psihologică, îşi pot face igiena personală şi vor fi monitorizaţi în permanență.

Dacă și dumneavoastră aveți cunoştință despre astfel de oameni, vă rog să sunați la numărul 021.9441”

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:59
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară