Stanga
Dreapta

Exclusiv: Primarul sectorului 6 Gabriel Mutu: Apel către comercianți: Nu creșteți prețurile!

Bogdan Ionescu, 19 martie 2020, Ora 17:55

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47950-1.jpg Exclusiv

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor Sectorului 6, fac un apel către producătorii și comercianții care își desfășoară activitatea pe raza sectorului, să mențină prețurile produselor la nivelul anterior crizei generate de noul coronavirus.

Creșterea prețurilor la produsele de bază și la cele necesare igienei este absolut nejustificată și contravine solidarității de care trebuie să dăm dovadă în această perioadă dificilă. Încă de acum 6 săptămâni, am început distribuția gratuită a măștilor medicinale și a soluțiilor dezinfectante, în primul rând elevilor, dar și cetățenilor care accesează punctele de prim ajutor din zonele aglomerate.
Specula nu va fi tolerată în Sectorul 6!

Primăria Sectorului 6, prin direcțiile subordonate, efectuează constant dezinfecția spațiilor publice cu substanțe omologate, prin metode moderne, fără costuri în plus pentru comercianți.

Suplimentar eforturilor administrației locale, au fost contactați și reprezentanții Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, în vederea intensificării controalelor în piețele din Sectorul 6, pentru a preveni astfel de comportamente nelegale.

 

EDITORIAL

Wernerii instaurează dictatura incompetenței

Wernerii instaurează dictatura incompetenței

 Ce vuiet, ce urlete, ce hăcuieli ar avea loc dacă la guvernare ar fi PSD și ar face măcar jumătate din greșelile criminale pe care le fac wernerii astăzi, instalați lejer la Palatul Victoria! Ce s-ar mai tăvăli susținătorii pe asfalt protestând împotriva lui “Dragnia”, “Vasilica Viorica”, “O ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:22