Stanga
Dreapta

Exclusiv: Primarul sectorului 1 Dan Tudorache, mãsuri şi restricţii pentru a evita îmbolnãvirile cu noul coronavirus Al doilea Centru de carantină din Sectorul 1!

Marian Vasile, 13 martie 2020, Ora 15:30

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47930-1.jpg Exclusiv

“Lumea trece printr-o perioadă de încercare. Situaţia şi sănătatea oamenilor primează în faţa oricărui interes de partid sau grup.  De aceea, consider că trebuie să trecem peste orgolii şi să angrenăm toţi factorii puterii publice locale într-un efort comun şi în acelaşi glas pentru gestionarea eficientă şi responsabilă a crizei generate de noul coronavirus.

Am deschis și este deja operațional, al doilea Centru de carantină din Sectorul 1, cu o capacitate de 39 de camere.

Aici sunt găzduite, pe o perioadă de 14 zile, persoanele încadrate în prevederile legale referitoare la instituirea carantinei. Tuturor celor aflați în centre, le asigurăm trei mese pe zi.

Crearea centrelor de carantină este foarte importantă acum. În lipsa lor, riscurile de contaminare ar fi mult mai mari. Deja suntem în discuții avansate pentru încă două locații.

Respectăm toate condițiile cerute de către Ministerul Sănătății, astfel încât să nu existe risc de contaminare.

Obiectivul este monitorizat permanent și supravegheat de Jandarmerie și Poliție” a declarat edilul sectorului 1, Dan Tudorache.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:42
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară