Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Opt persoane au murit și alte 21 au fost rănite, in cutremurul din Turcia

Claudiu Constantin, 23 februarie 2020, Ora 17:43

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47889-1.jpg BREAKING NEWS

 

Opt persoane au murit, iar altele au rămas prinse sub dărâmături, după cutremurul cu o magnitudine de 5,7 grade care a lovit, duminică, la granița Turciei cu Iran, scrie New York Times. Printre victime au fost și copii, iar 21 de oameni au fost răniți.

Reprezentanții guvernului turc au anunțat că echipele de salvare au căutat supraviețuitorii printre dărâmături.

Trei dintre cei uciși erau copii și 21 de persoane au fost rănite, a transmis mininistrul turc al Sănătății Suleyman Soylu. El a precizat că au căzut 1.066 de clădiri, iar epicentrul cutremurului a fost într-o zonă rurală din nord-vestul Iranului, conform Mediafax.ro.

Imaginile difuzate de televiziunea turcă arată oamenii care sapă cu lopețile sau cu mâinile în căutarea posibililor supraviețuitori prinși sub dărâmături. Clipul surprinde și secvențe cu mobilă, obiecte din casele oamenilor pe drumurile crăpate. Unii locuitori apar înfășurați în pături în fața caselor care acum au pereții exteriori căzuți. În alte imagini pot fi văzute bucăți metalice ale acoperișurilor prăbușite și grămezi de fire încâlcite.

„Dezastrul a omorât oameni”, le-a spus reporterilor guvernatorul din Van, Mehmet Bilmez, în timp ce stătea pe o grămadă de cărămizi și foi metalice.

„Patru sate de-ale noastre sunt afectate”, a adăugat el, la vizita sa duminică, la fața locului.

 

EDITORIAL

Wernerii instaurează dictatura incompetenței

Wernerii instaurează dictatura incompetenței

 Ce vuiet, ce urlete, ce hăcuieli ar avea loc dacă la guvernare ar fi PSD și ar face măcar jumătate din greșelile criminale pe care le fac wernerii astăzi, instalați lejer la Palatul Victoria! Ce s-ar mai tăvăli susținătorii pe asfalt protestând împotriva lui “Dragnia”, “Vasilica Viorica”, “O ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:30