Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Premierul Orban a demis toata conducerea ANAF

Gheorghe George, 26 noiembrie 2019, Ora 11:33

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47715-1.jpg BREAKING NEWS

Cei patru presedinti ai ANAF au fost demisi, iar secretarul general a devenit inspector guvernamental prin decizii publicate luni in Monitorul Oficial. Premierul a facut deocamdata o singura numire pentru unul dintre posturile ramase vacante.

Coform deciziilor din MO, Serban Andrei Nistor – coordonator al activitatii de colectare a veniturilor bugetare, Daniel-Mihail Tudor – coordonator al activitatii de inspectie fiscala, Stefan-Cosmin Dolis – coodonator al activitatii Directiei Generale a Vamilor si Raul-Cristian Petrescu – inspector general Antifrauda, toti cu rang de subsecretar de stat, au fost eliberati din functii.

Premierul Ludovic Orban a decis pentru moment numirea unui singur vicepresedinte ANAF, Sandu Costea.

Secretarul general al ANAF Lilian Onescu a fost mutat in functia publica de inspector guvernamental in cadrul Secretariatului General al Guvernului.

 

EDITORIAL

Am plâns de fericire când a murit Ceaușescu. Și nu regret nici o secundă asta  Alecu Racoviceanu

Am plâns de fericire când a murit Ceaușescu. Și nu regret nici o secundă asta Alecu Racoviceanu

Ca în fiecare an văd și acum deja tradiționalele văicăreli că ”a fost asasinat comandantul suprem”, amintirea păcatului ”crimei din ziua de Crăciun”, bocetele virtuale la pozele cu ”nea Nicu” și ”coana Leana” cu mutrele ciufulite de gloanțe. Mă înfioară acest lucru și poate că el ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:07