Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Premierul Orban a demis toata conducerea ANAF

Gheorghe George, 26 noiembrie 2019, Ora 11:33

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47715-1.jpg BREAKING NEWS

Cei patru presedinti ai ANAF au fost demisi, iar secretarul general a devenit inspector guvernamental prin decizii publicate luni in Monitorul Oficial. Premierul a facut deocamdata o singura numire pentru unul dintre posturile ramase vacante.

Coform deciziilor din MO, Serban Andrei Nistor – coordonator al activitatii de colectare a veniturilor bugetare, Daniel-Mihail Tudor – coordonator al activitatii de inspectie fiscala, Stefan-Cosmin Dolis – coodonator al activitatii Directiei Generale a Vamilor si Raul-Cristian Petrescu – inspector general Antifrauda, toti cu rang de subsecretar de stat, au fost eliberati din functii.

Premierul Ludovic Orban a decis pentru moment numirea unui singur vicepresedinte ANAF, Sandu Costea.

Secretarul general al ANAF Lilian Onescu a fost mutat in functia publica de inspector guvernamental in cadrul Secretariatului General al Guvernului.

 

EDITORIAL

Se califică PSD pentru un 7-0?

Se califică PSD pentru un 7-0?

Este uluitor cum au căzut zarurile. Așa cum au căzut, PSD, cu toate frământările sale interne, are toate șansele să bată la scor în București. Este posibil să facă un 7-0. Cu alte cuvinte, să ia toate primăriile de sector și Primăria Generală a Capitalei. Pentru frontul anti-PSD, căruia niciodată nu am să-i spun Dreapta rom&ac ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:17
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă