Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Premierul Orban a demis toata conducerea ANAF

Gheorghe George, 26 noiembrie 2019, Ora 11:33

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47715-1.jpg BREAKING NEWS

Cei patru presedinti ai ANAF au fost demisi, iar secretarul general a devenit inspector guvernamental prin decizii publicate luni in Monitorul Oficial. Premierul a facut deocamdata o singura numire pentru unul dintre posturile ramase vacante.

Coform deciziilor din MO, Serban Andrei Nistor – coordonator al activitatii de colectare a veniturilor bugetare, Daniel-Mihail Tudor – coordonator al activitatii de inspectie fiscala, Stefan-Cosmin Dolis – coodonator al activitatii Directiei Generale a Vamilor si Raul-Cristian Petrescu – inspector general Antifrauda, toti cu rang de subsecretar de stat, au fost eliberati din functii.

Premierul Ludovic Orban a decis pentru moment numirea unui singur vicepresedinte ANAF, Sandu Costea.

Secretarul general al ANAF Lilian Onescu a fost mutat in functia publica de inspector guvernamental in cadrul Secretariatului General al Guvernului.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:14
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară