Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Sorin Ovidiu Bălan demască vinovatul, in cazul Caracal

Gheorghe George, 12 august 2019, Ora 18:41

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47434-1.jpg BREAKING NEWS

 

Teoria lui Bălan se coroborează cu aprecierea fostului șef al serviciului ”Omoruri” din Poliția Capitalei – ”Dincă a omorât pentru că s-a întâmplat ceva, nu pentru plăcere”.

 

 ”Pe Alexandra a omorât-o pentru că a dat telefon la poliție . Dincă a omorât pentru că s-a întâmplat ceva, nu pentru plăcerea lui”, a declarat colonelul în rezervă Costică Ionescu, fost șef al serviciului Omoruri în Poliția Capitalei.

Cuvintele invitatului Mirelei Voicu (emisiunea ”Voi cu Voicu”, Antena 3) confirmă concluzia și, totodată acuzația unui alt fost ofițer de la Interne, Sorin Ovidiu Bălan, devenit unul dintre cei mai respectați jurnaliști de investigații.

Suspiciunile investigatorului au început odată cu întârzierea percheziției informatice. ”De ce nu au făcut percheziția informatică?!”, de ce nu au văzut exact, imediat, cine l-a sunat pe Gheorghe Dincă și unde a sunat acesta?

Iar suspiciunile lui Sorin Ovidiu Bălan merg mai departe – și se transformă într-o teorie care va stârni vâlvă:

”Cineva de la ”112” l-a sunat pe Gheorghe Dincă, l-a anunțat că Alexandra a telefonat la 112 – iar atunci Dincă a venit val vârtej acasă”, spune Sorin Ovidiu Bălan

Adică, exact cum aprecia colonelul Ionescu – ”Dincă a omorât pentru că s-a întâmplat ceva, nu pentru plăcere”.

”Polițistul care l-a sunat pe Dincă, acela făcut crima”, acuză direct Sorin Ovidiu Bălan.

Așa cum apreciam, este o teorie care va stârni vâlvă – dar care nu poate fi ignorată. Există multă logică în teoria investigatorului – așa cum există multă lipsă de logică în reacțiile sistemului și în acțiunea anchetatorilor.

 

EDITORIAL

  Ion Cristoiu,  în cazul Caracal: E o URIAȘĂ manipulare a opiniei publice

Ion Cristoiu, în cazul Caracal: E o URIAȘĂ manipulare a opiniei publice

  Jurnalistul Ion Cristoiu acuză că, în cazul Caracal, 'tot ceea ce se publică pe surse ține de o uriașă manipulare a opiniei publice, prin presa Serviciilor, dar și prin presa independentă, menită a scoate din discuție orice altă ipoteză decît cea a asasinului singuratic, făcut pe zi ce trece tot mai Monstru'. "Alexandru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:12