Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Sorin Ovidiu Bălan demască vinovatul, in cazul Caracal

Gheorghe George, 12 august 2019, Ora 18:41

  • print
  • |
victor-nicolae-bogdan-46782-47434-1.jpg BREAKING NEWS

 

Teoria lui Bălan se coroborează cu aprecierea fostului șef al serviciului ”Omoruri” din Poliția Capitalei – ”Dincă a omorât pentru că s-a întâmplat ceva, nu pentru plăcere”.

 

 ”Pe Alexandra a omorât-o pentru că a dat telefon la poliție . Dincă a omorât pentru că s-a întâmplat ceva, nu pentru plăcerea lui”, a declarat colonelul în rezervă Costică Ionescu, fost șef al serviciului Omoruri în Poliția Capitalei.

Cuvintele invitatului Mirelei Voicu (emisiunea ”Voi cu Voicu”, Antena 3) confirmă concluzia și, totodată acuzația unui alt fost ofițer de la Interne, Sorin Ovidiu Bălan, devenit unul dintre cei mai respectați jurnaliști de investigații.

Suspiciunile investigatorului au început odată cu întârzierea percheziției informatice. ”De ce nu au făcut percheziția informatică?!”, de ce nu au văzut exact, imediat, cine l-a sunat pe Gheorghe Dincă și unde a sunat acesta?

Iar suspiciunile lui Sorin Ovidiu Bălan merg mai departe – și se transformă într-o teorie care va stârni vâlvă:

”Cineva de la ”112” l-a sunat pe Gheorghe Dincă, l-a anunțat că Alexandra a telefonat la 112 – iar atunci Dincă a venit val vârtej acasă”, spune Sorin Ovidiu Bălan

Adică, exact cum aprecia colonelul Ionescu – ”Dincă a omorât pentru că s-a întâmplat ceva, nu pentru plăcere”.

”Polițistul care l-a sunat pe Dincă, acela făcut crima”, acuză direct Sorin Ovidiu Bălan.

Așa cum apreciam, este o teorie care va stârni vâlvă – dar care nu poate fi ignorată. Există multă logică în teoria investigatorului – așa cum există multă lipsă de logică în reacțiile sistemului și în acțiunea anchetatorilor.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

04:34
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară