Stanga
Dreapta

Exclusiv: Lovitură pentru fiul lui Marcel Toader. Ce se va întâmpla cu averea afaceristului / Administrator de bloc: „Nu se mai poate face nimic”

Gheorghe George, 8 august 2019, Ora 20:00

  • print
  • |
victor-nicolae-47409-1.png Exclusiv

Omul de afaceri Marcel Toader a murit pe data de 3 august 2019, la vârsta de 56 de ani, în urma unui infarct. Potrivit unui tabloid, acesta era „îngropat” în datorii.

   

Marcel Toader avea datorii mari. Afaceristul locuia într-un apartament din Capitală, cu restanţe de 10.000 de euro la întreţinere, fiind executat silit.

Mai mult, Toader ar fi datorat 135.000 euro la Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale.

Pentru recuperarea acestor datorii, casa lui Toader va fi scoasă la licitaţie.

„Marcel Toader a locuit în apartamentul din str. Ion Brezoianu până în ultima clipă a vieţii lui. Nu l-a dat nimeni afară. Urmează ca apartamentul să fie vândut cu 139.000 de euro, dintre care 135.000 de euro ajung la DGITL, iar pentru întreţinere ce mai rămâne. Dacă nu se va vinde, se scade 10% din preţ, dar cea mai mare parte se duce către stat şi ce mai rămâne, ajunge la noi, chiar dacă nu acoperă datoriile. Aşa e legea! Fiul lui Marcel Toader nu moşteneşte nimic din acest imobil. Dacă preia acţiunile firmei lui Marcel Toader, preia totodată şi datoriile acesteia. Şi nu va rămâne cu nimic. Mai bine lasă situaţia aşa cum este. Nu se mai poate face nimic”, – a declarat, pentru sursa citată, Sorin Stan, administratorul blocului în care a stat Toader.

Fiul afaceristului, Maximilian, va prelua ce a mai rămas din business-ul tatălui său. “Da, ii voi prelua afacerea. Da, am învăţat de la el despre piscine şi voi continua afacerea asa cum şi-ar fi dorit şi tata. E greu acum, dar ma voi descurca”.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

05:11
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară