Stanga
Dreapta

Totul Verde. a participat la acțiunea de curățare în Parcul Văcărești

Gheorghe George, 26 octombrie 2022, Ora 15:33

  • print
  • |
totul-verde-a-participat-la-actiunea-de-curatare-in-parcul-vacare-ti-51221-1.jpg

 

În Parcul Natural Văcărești s-a desfășurat o acțiune de amploare de curățare. Aceasta a fost demarată de către Administrația Parcului Natural Văcărești, în colaborare cu echipele societății Totul Verde. SA.

După cum a informat edilul Capitalei, Nicușor Dan, a fost curățată zona de pe taluzul digului, deoarece acesta a fost afectat de depunerile masive de deșeuri. În trecut, coronamentul digului din Parcul Natural Văcărești a fost ecologizat în totalitate. „Această oază verde unică în țară are nevoie continuă de atenție și de îngrijire pentru ca bucureștenii și turiștii să se poată bucura de ea. Apreciez eforturile echipei de a menține curat Parcul și îi invit pe toți iubitorii de natură să-l viziteze, a declarat Nicușor Dan. La această acțiune au participat și echipele societății Totul Verde. SA.

Cantitatea totală de gunoaie și de deșeuri care au fost colectate în urma acțiunilor de curățare a fost mai mare de 105 tone! Deșeurile adunate au fost ridicate din interiorul parcului. „Este foarte important ca cetățenii, vizitatori ai parcului, să respecte natura și munca celor care, prin eforturi mari, încearcă să țină parcul foarte curat. Este nevoie de noi toți pentru asta, doar împreună vom reuși”, a transmis Administrația Parcului Natural Văcărești.

 

EDITORIAL

Groapa de gunoi numită Facebook

Groapa de gunoi numită Facebook

Dacă într-un trecut, nu foarte îndepărtat, pe Facebook puteai citi informații utile, postări inspirate și argumentate, în ultimul timp pe pagină îți apar doar știri despre accidente tragice, înmormântări și îndemnuri de a dona pentru tot felul de tâmpenii. Unii ar putea zice că foarte mult c ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:26
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară