Stanga
Dreapta

TANDEMUL NICOLAE TURDEAN – ELENA SAVA CARAMALAU, insula esuatilor sau modul sulfuros prin care sunt gestionate resursele minerale ale tarii si cum este condusa Agentia Nationala pentru Resurse Minerale

ziarulatak.ro, 21 august 2020, Ora 09:40

  • print
  • |
tandemul-nicolae-turdean-elena-sava-caramalau-insula-esuatilor-sau-modul-sulfuros-prin-care-sunt-gestionate-resursele-minerale-ale-tarii-si-cum-este-condusa-agentia-nationala-pentru-resurse-minerale-48201-1.jpg

Prin prizma faptului ca articolul  nostru legat de personalul de la Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale a avut un real succes, trebuie să recunoaştem că în ultima vreme am primit foarte multe informaţii atât din interiorul instituţiei, cât şi din afara ei, de la persoane care doresc ca domeniile legate de resursele minerale şi cele de petrol şi gaze să funcţioneze cât mai bine, continuăm cu scurtă anliza a catorva  din departamentele acestei institutii.

Direcţia Generală Gestionare, Evaluare şi Concesionare Resurse/Rezerve Minerale. Integrare Europeană ( D.G.G.E.C.R/R.M.I.E.)

Ca urmare a materialului dedicat directorului general cu delgatie ELENA SAVA CARAMALAU, cunoscută mai nou de catre colegii ei, amicii acesteia inclusiv ai nostri, drept “NUTA PALMUTA” (foto 1), respectiva intr-un puseu de nervi, datorat probabil si varstei biologice, a demarat o ancheta securistica interna cu privire la scurgeri de informatii clasificate, inclusiv prin accesarea repetata a sistemului informatic la agentiei, evident fara a avea acest drept si fara cunostinta ADS.

Cum datele facute publice sunt reale in totalitate, nu vom insista prea mult, ci ne vom apleca asupra mediului relational intern al doamnei cea fara stiinta de carte, cea care are in subordine temporara doctori si doctoranzi in stiinte geologice.

Primul sfatuitor al doamnei director general, a fost dl. VALENTIN CALIN - MOTU, care a trecut de la stadiul de antrenor biciclistic pe timp de vara si de monitor de schi pe timp de iarna al distinsei doamne delegate la conducere, la cel de expert in minereuri, minerale si mai nou in sare.

Dna. NUTA PALMUTA, cea prinsa cu copiuta in palma la concursul de director general, a renuntat cu ceva timp in urma la serviciile antrenorului personal, motivul fiind incapacitatea acestuia de a obtine o functie de conducere in cadrul ANRM, anul trecut si prin urmare aceasta si-a dedicat timpul si energia, sportului ei preferat practicat cu succes inca de pe vremea fostului presedinte BOGDAN GABUDEANU.

Menţionăm că pănă la incadrarea ca funcţionar public la A.N.R.M. (în vara anului 2015), cu sprijinul nemijlocit si dezinteresat al unui camarad de arme, dl. VALENTIN CALIN - MOTU s-a remarcat in meserie ca expert in urbanism la o obscura primarie, achizitor de terenuri pentru compania miniera SAMAX si probagiu la IPEGCS, timp in care in activitatea de teren s-a remarcat mai ales ca producator neautorizat de tuica si palinca.

Camaradul de arme, un fost coleg de facultate, a fost si presedinte al comisiei de concurs în cadrul A.N.R.M., prin care VALENTIN CALIN - MOTU, a obtinut 50,58 de puncte, adica la limita de jos, un pic peste linie cum se spune, asta chiar dacă domnul in cauza a stiut in avans subiectele de concurs si asa a accesat cu succes in corpul funcţionarilor publici.

În bunul mers al tandemului NICOLAE TURDEAN – ELENA SAVA CARAMALAU, domnul consilier superior a ajuns astfel cel mai mare expert în domeniul aratat, avand o obsesie asupra tabelelor care nu se inchid insa, in cheia simpla pe orizontala si pe verticala, evident cu privire la caracteristicile fizice si chimice ale probelor geologice.

Dat fiind calitatile certe de probagiu ale distinsului expert, sugeram tandemului, probarea de catre acesta si a CO2-ului inclusiv, in starea actuala de pandemie si detasarea acestuia la DSP in vederea combaterii COVID 19.

Compartimentul de Audit Intern

Când rosteşti numele de A.N.R.M, rosteşti de fapt numele NINEL PAIANJEN sau NINI (foto 2). Nu că acesta ar tine în spate compartimentul de audit şi ar face nu ştiu ce grozăvii pe acolo. Nici vorbă! Pur şi simplu pentru că domnul NINI este eminenţa cenuşie a multor preşedinţi care s-au perindat prin agenţie şi uneltitorul numărul unu pe diverse speţe ivite, un fel de RICHELIOU sau MACHIAVELLI modern.

Absolvent al armei circulatie la Academia de Militie şi fiind neobişnuit cu regimul cazon, pentru ca a dormit in front, adica la volan, a fost dat afara din sistem, mai precis pentru coruptie. Interesant ca dupa ani si ani a facut echipa, adica echipaj cu un alt camarad de arme, respectiv VASILE GILDO DANIEL, politist greu incercat fost pe la circulatia Bucuresti - Ilfov, ins fortat sa plece din MAI fata de nenumaratele dosare avute, unele clasate altele in lucru.

Domnul NINEL PAIANJEN – NINI, acest copil de trupa a fost plantat de sistem la agenţie, încă de la înfiinţarea acesteia, participand la ordin la legislatia de petrol si mine.

Cum zicala “În ţara orbilor, chiorii sunt împăraţi” i se potriveşte de minune, acesta a devenit in scurt timp cel mai titrat jurist al A.N.R.M., activând mult timp la Biroul Juridic, unde îngreunat de povara a două dosare penale l-a forţat în anul 2016 pe preşedintele de atunci, GHEORGHE DUTU să îi scoată un post de auditor, de unde unelteşte in continuare mai uşor.

Personajul cu origini in judetul Giurgiu, purtator de hartie A5, creion ascutit si cablat din cap pana in picioarele, purtator de pantofi italienesti, s-a atasat la ordin ca marca de scrisoare inclusiv fata de presedintele NICOLAE TURDEAN.

Lucrurile evolueza insa in defavoarea domnului NINI, motiv pentru care se lucreaza la scoaterea acestuia din sistem in mod onorabil si accesarea in baroul dintr-unul din judetele Ilfov sau Giurgiu, deh prietenii stiu de ce.

Domnul NINEL PAIANJEN, este datorita rigorilor meseriei, un om foarte ordonat şi dedicat profesiei sale actuale. După atâţia ani de experienţă, presăraţi cu multe păţanii de tot felul, a ajuns să fie foarte atent şi de fiecare dată îşi rupe hârtiile in formatul amintit, inclusiv varful la creion, respectiv schiţele şi schemele sale prin care le explică colegilor şi superiorilor acţiunile pe care trebuie să le facă aceştia şi, de asemenea, în fiecare seară îsi descarcă fisierele audio, în folderele riguros ordonate pe categorii de persone, un folder special fiind destinat sefului sau actual.

Astăzi, statul major reunit inter-arme, compus din coloneii VASILE GILDO DANIEL, EUGEN TUDOR, CRISTIAN PADURETU, plus locotenentul NINEL PAIANJEN, cei care erau destinati protectiei informative si nu numai a lui GIGI DRAGOMIR - CARNATARUL, a pierdut aplicatia de pe planseta, motiv pentru care se astepta clasarea unor dosare inclusiv pe la parchetul militar.

Ultimul, adica domnul NINI, ramas aproape singur in campul tactic, in asteptare isi indoaie hartia format A4, isi ascunte de zor creionul si isi reincarca bateriile long life ale tehnicii de inregistrare in mediul ambiental, cu scopul de a-l lucra pe noul presedinte inlocuitor al lui NICOLAE TURDEAN.

Presedintia Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale

Evident, la final dl. NICOLAE TURDEAN, zis NICU (foto 3), acesta tanara speranta de 68 de ani, Presedinete al ANRM din noiembrie anul trecut, parasutat pe o filiera armeneasca si intr-un context neclar fata de o posibila motiune de cenzura la care guvernul actual ar fi avut nevoie de votul contra al ALDE, undeva la inceputul anului curent.

NICOLAE TURDEAN-NICU, omul cu stea in frunte, centura cu diagonala si insemnul de arma care ne arata ca acesta apara tara de spioni, transfugi si sabotori, ajuns in capitala de la o obscura mina din Valea Jiului, cu o cariera cladita in vremurile tulburi de la inceputul si mijlocul anilor 90, inclusiv 13-15 iunie, s-a remarcat prin derularea cu brio a proiectului de inchidere a minelor.

La vremea respectiva cuplul JOHN STRONGMAN - NICOLAE TURDEAN, acesti PAT si PATACHON care sub egida BM (foto 4, foto 5), au ingropat definitiv mineritul romanesc, fara cale de intoarcere, PATACHON fiind autorul in colectiv al editiei priceps al MANUALUI DE INCHIDERE A MINELOR, aflat si astăzi in stadiul de bun de tipar, dar de această dată cu autor unic, in editia revazuta si reactualizata conform noilor norme ortografice si lingvistice aprobate de catre Academia Romana.

Prin intermediul cunostintelor noastre de pe continental African, ne-au parvenit informatiile ca in Uganda nimeni nu a avut sau are cunostinta despre NICK SHORT MAN, adica numitul NICU PATACHON care sa fi restructurat in indepartatul continent, spre inchidere evident, mineritul din acesta bogata si frumoasa tara.

Am fost indrumati insa, spre date publice pe care le facem cunoscute aici, privind prezenta nemijlocita a actualului Presedintelui ANRM de-a lungul anilor, in Consilile de administratie ale companiilor nationale aflate in portofoliul Ministerului Economiei Industriei si Comertului: CUPRUMIN, CONVERSMIN, BAITA SA, TRANSGAZ s.a., unde acesta a continuat politica de restructurare.

Domul NICOLAE TURDEAN-NICU PATACHON, presedinte azi al ANRM, vataf peste resursele minerale romanesti, se bucura de sustinerea motivata a unui greu de la Cancelaria Primului Ministru (foto 6), dată fiind colegialitatea acestora in consiliile de administratie ale catorva dintre companiile statului mentionate anterior.

Fara a intra in detaliile ultimul loc de munca ale distinsului Presedinte NICULAE TURDEAN - NICU PATACHON, conform datelor obtinute din surse deschise, acesta fiind termenul consacrat, avem cunostinata ca anumiti vamesi ai drumului matasii isi vor imprumuturile repetate date inapoi, aici neincluzand nemnumaratele bonuri de alimentare de la statiile de carburanti pe relatia Abrud-Bucureti, tur si retur.

Intelegem totodata ca NICULAE TURDEAN - NICU PATACHON discuta cu subinteles, in ideea ultimelor interviuri platite, cu SAMAX, ANDREI PRELEA si altii, pentru o consiliere pe viata si despre logo-urile EURO SUN MINING si VAST RESOURCES PLC necesar a fi puse pe ferpariu, mai sunt si altele pe care le vom face publice cititorilor nostri, la o data ulterioara.

Dl. Presedinte al ANRM, NICOLAE TURDEAN, cunoscut fiind drept NICU sau PATACHON, incerca azi sa acceseze presa cu articole in laudatium, cu sprijinul greului de la Cancelaria PM, in limita sumei de 50 mil. Eur. acordate de catre guvern ca ajutor de stat.

Post scriptum:

1. Aptitudinile sportive ale ELENEI SAVA CARAMALAU – NUTA PALMUTA, de ciclism si ski pe zapada artificiala nu o fac calificata la gratiile lui NICK SHORT MAN, acesta fiind fan din ce se spune, al sporturilor derulate in Centrul de pregatire olimpica de la DEVA si totodata un impatimit al Operei romane si al balerinelor de cabaret.

Drept urmare, am aflat ca printre rasetele in barbie, grimase si dari din coate, acum ceva timp martorii oculari, ne informau ca NUTA PALMUTA a venit echipata la serviciu, in timpul pandemiei, in costumatia din baletul SPARGATORUL DE NUCI, cu masca pe figura,  poantele le tinea insa in gentuta dar nu le putea folosi, avand  in vedere ca in  vremea din urma efectuase o interventie ortopedica, la fel ca si dl. Gen. Stanculescu, a carei uneia din arme de la inceputul anului 1990 dna. o serveste si azi.

2. Dna. ELENA SAVA CARAMALAU - NUTA PALMUTA, este autorizata de catre OSSS sa acceseze intregul sistem informatic al ANRM? Cine este misteriosul domn C la care apeleaza in mod curent si repetat dna. NUTA?

         Dna. ELENA SAVA CARAMALAU - NUTA PALMUTA detine oare credidentialele ORNISS pentru a ocupa postul de director general? Distinsa CO2-ista a intocmit inprereuna cu CRISTIAN PADURETU, EUGEN TUDOR si VASILE GILDO DANIEL, in trecutul apropiat cateva materiale prin care trei presedinti si trei directori generali au fost eliminati din sistem?

         Cel putin doua din aceste materiale astfel intocmite, adresate către ORNISS si ADS au fost certificate prin semnatura de catre gargaragiul NICOLAE TURDEAN - NICU PATACHON sau NICK SHORT MAN.

         NICOLAE TURDEAN probabil detine de pe vremea cand era pe la CUPRUMIN, dat fiind faptul ca si predecesorul lui GIGI DRAGOMIR - CARNATRARU a obtinut acest ravnit document dupa cca. noua luni.

         NICOLAE TURDEAN - NICU PATACHON, umbla oare pe la usile unor granguri din PDS,

promitand multe, vrute si nevrute in schimbul ramanerii pe post?

Post post scriptum:

O ipoteza de lucru vehiculata intens in ultima vreme este faptul ca, în caderea lui NICOLAE TURDEAN va atrage dupa sine atat caderea ELENEI SAVA CARAMALAU cat si alte caderi in lant, lucru care ingrijoreaza anumite institutii

Responsabilii din presa se codesc in a promova interesele tandemul din titul acestui articol.

Vom continua acest foileton cu alte date si documente care ne sunt furnizate de oameni de buna credinta, nu neparat functionari publici.

Prezentul articol este un pamflet. Personajele sunt insa reale.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:57
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară