Stanga
Dreapta

Exclusiv: Social-democrații au câştigat primăria Târgoviştei şi preşedinția CJ

Marian Vasile, 28 septembrie 2020, Ora 09:00

  • print
  • |
social-democratii-au-castigat-primaria-targovistei-si-presedintia-cj-48250-1.jpg Exclusiv

PSD ar fi câştigat, potrivit numărătorii paralele, funcţiile de primar al municipiului Târgovişte şi de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, edilul Târgoviştei, Cristian Stan, susţinând că este una dintre cele mai mari victorii ale social-democraţilor în Dâmboviţa.

Cristian Stan a candidat pentru un nou mandat de primar al Târgoviştei şi deputatul PSD Corneliu Ştefan - pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa.

"Vreau să le mulţumesc târgoviştenilor pentru încrederea masivă pe care mi-au acordat-o, este un vot covârşitor. Cred că este, poate, cel mai clar rezultat de la momentul în care se organizează alegeri democratice locale, la Târgovişte. Este un moment important, lucrul acesta asigură, pe de o parte, o legitimitate foarte clară, pe ceea ce înseamnă funcţia de primar, dar, în acelaşi timp, şi o stabilitate în consiliul local şi, de asemenea, votul este foarte clar şi pe ceea ce înseamnă consiliul judeţean şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi cred că înregistrăm una dintre cele mai mari victorii al PSD în judeţul Dâmboviţa", a declarat,primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:07
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară