Stanga
Dreapta

Sinaia a depășit din nou rata de infectare

Gheorghe George, 8 ianuarie 2021, Ora 14:38

  • print
  • |
sinaia-a-depa-it-din-nou-rata-de-infectare-48399-1.jpg

Rata de infectare cu Covid-19 în stațiunea Sinaia a depășit pentru a doua oară trei cazuri la mia de locuitori, anunță Prefectura Prahova. Restricțiile au fost relaxate în ultimele zile ale anului trecut, decizia fiind luată ca urmare a scăderii infecțiilor.  

Potrivit datelor comunicate, vineri, de Prefectura Prahova, în două unităţi administrativ-teritoriale ale judeţului incidenţa cazurilor de COVID-19 este de peste trei la o mie de locuitori. Astfel, în comuna Gorgota indicele de infectare este de 3,71, iar la Sinaia- 3,12.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Prahova a anunţat, în data de 28 decembrie 2020, relaxarea măsurilor de restricţie în mai multe localităţi ale judeţului pe fondul scăderii cazurilor de infectare cu noul coronavirus, printre zonele vizate de decizia CJSU fiind şi Sinaia.

În prezent, în 16 comune din judeţ nu este niciun caz activ de COVID-19.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, 4.841 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în România în ultimele 24 de ore. Cel mai recent bilanț arată că la terapie intensivă sunt 1.100 de pacienți. De asemenea, au fost înregistrate 96 decese în rândul pacienților COVID.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:49
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară