Stanga
Dreapta

Exclusiv: Casa parinteasca a Rovanei Plumb o ruina mizerabila

Marian Vasile, 14 august 2019, Ora 08:59

  • print
  • |
rovana-plumb-47440-1.jpg Exclusiv

Casa parinteasca a Rovanei Plumb din judetul Dambovita este lasata in paragina, la un pas de a se prabusi . Plumb este propusa de Viorica Dancila sa reprezinte Romania in calitate de comisar european.

Rovana Plumb este originara dintr-un sat din judetul Dambovita, Buciumeni.  Casa parinteasca a Rovanei Plumb este trecuta  in declaratie de avere la rubrica ”case de vacanta”. Cu o suprafata de 48 de metri patrati si un teren aferent de 2260 metri patrati, casa a intrat in posesia Rovanei Plumb in 2013, dupa succesiunea legala.

Casa arata insa ca o ruina, fiind la un pas sa se prabuseasca cu totul. Barnele si bucati din fatada casei au inceput sa cada, iar gardul si constructia din curte se prabusesc incet, dar sigur.

Rovana Plumb sustine in numeroase discursuri publice ca este foarte atasata de locurile natale si ca promoveaza traditiile romanesti.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:07
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară