Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Românii pot intra în Grecia printr-un singur singur punct de acces rutier

Gheorghe George, 2 iulie 2020, Ora 17:25

  • print
  • |
romanii-pot-intra-in-grecia-printr-un-singur-singur-punct-de-acces-rutier-48148-1.jpg BREAKING NEWS

Românii care vor să intre în Grecia pe cale rutieră, din Bulgaria, au la dispoziție un singur punct de acces, a avertizat, miercuri, Ministerul Afacerilor Externe. Această măsură este valabilă până în 15 iulie.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care intenționează să călătorească în Republica Elenă că accesul rutier pe teritoriul acestei țări este permis în perioada 1-15 iulie a.c. numai prin punctul de trecere al frontierei bulgaro-elene de la Kulata-Promachonas, ca urmare a introducerii  obligativității completării formularului electronic (Passenger Locator Form), prin intermediul căruia să poată fi asigurată evidența celor care se deplasează în această țară, a transmis miercuri MAE, printr-un comunicat de presă.

Potrivit MAE, la intrarea pe teritoriul elen vor fi efectuate teste aleatorii pentru depistarea infectării cu SARS-CoV-2. „Persoana testată trebuie să aștepte rezultatul timp de 24 de ore, în condiții de autoizolare, la adresa pe care a declarat-o în formularul electronic”, transmite MAE.

În plus, rămân obligatorii măsurile generale de prevenție: purtarea măștii, dezinfectarea mâinilor și de distanțare socială.

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe menționează că autoritățile elene competente pot modifica fără niciun preaviz condițiile de intrare pe teritoriul național, în funcție de numărul de noi cazuri de COVID-19 ce vor fi înregistrate pe parcurs.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:06
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară