Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Românii pot intra în Grecia printr-un singur singur punct de acces rutier

Gheorghe George, 2 iulie 2020, Ora 17:25

  • print
  • |
romanii-pot-intra-in-grecia-printr-un-singur-singur-punct-de-acces-rutier-48148-1.jpg BREAKING NEWS

Românii care vor să intre în Grecia pe cale rutieră, din Bulgaria, au la dispoziție un singur punct de acces, a avertizat, miercuri, Ministerul Afacerilor Externe. Această măsură este valabilă până în 15 iulie.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care intenționează să călătorească în Republica Elenă că accesul rutier pe teritoriul acestei țări este permis în perioada 1-15 iulie a.c. numai prin punctul de trecere al frontierei bulgaro-elene de la Kulata-Promachonas, ca urmare a introducerii  obligativității completării formularului electronic (Passenger Locator Form), prin intermediul căruia să poată fi asigurată evidența celor care se deplasează în această țară, a transmis miercuri MAE, printr-un comunicat de presă.

Potrivit MAE, la intrarea pe teritoriul elen vor fi efectuate teste aleatorii pentru depistarea infectării cu SARS-CoV-2. „Persoana testată trebuie să aștepte rezultatul timp de 24 de ore, în condiții de autoizolare, la adresa pe care a declarat-o în formularul electronic”, transmite MAE.

În plus, rămân obligatorii măsurile generale de prevenție: purtarea măștii, dezinfectarea mâinilor și de distanțare socială.

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe menționează că autoritățile elene competente pot modifica fără niciun preaviz condițiile de intrare pe teritoriul național, în funcție de numărul de noi cazuri de COVID-19 ce vor fi înregistrate pe parcurs.

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:32
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă