Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primarul sectorului 5 ,Cristian Popescu Piedone nu aruncă cu banii publici

Bogdan Ionescu, 14 ianuarie 2021, Ora 11:28

  • print
  • |
primarul-sectorului-5-cristian-popescu-piedone-nu-arunca-cu-banii-publici-48406-1.jpg BREAKING NEWS

Primarul Cristian Popescu Piedone a dispus,  în cadrul ședinței operative săptămânale, ca, în acest an scrisoarea primarului Sectorului 5 să nu fie tipărită.

În acest fel se vor economisi 300 de mii de euro.

Fiecare dintre cele 250 de mii de scrisori din acest an ar fi urmat să coste 3,7 lei fără TVA. La acest preț se mai adaugă cei 2,5 lei pe scrisoare pentru distribuirea acestora.

Piedone a subliniat faptul că informațiile importante cuprinse în scrisoare, mai ales cea cu privire la bonificația de 10% pentru plata impozitelor până la 31 martie, sunt deja cunoscute de către cetățeni. Tocmai din această cauză se formează cozi la plata impozitelor, la începutul anului, a explicat Edilul Sectorului 5.

Scrisoarea va fi publicată în mediul on-line și afișată la sediile Direcției Generale de Taxe și Impozite Locale Sector 5, pentru a aduce la cunoștința contribuabililor proiectele pe care administrația le va finanța de la bugetul local, a dispus Piedone.

Cu banii economisiți în acest fel, vor putea fi finanțate proiecte pentru dezvoltarea reală a Sectorului 5, a mai spus Cristian Popescu Piedone.

În context, trebuie reamintit faptul că, potrivit unel reglementări legale din 2004, în fiecare an, administrațiile locale trebuie să trimită fiecărui contribuabil o decizie de impunere și să aibă confirmarea primirii acesteia.

Tot potrivit acestei reglementări, decizia de impunere trebuie să fie însoțită de o scrisoare a primarului prin care acesta să le comunice contribuabililor ce proiecte dorește să finanțeze de la bugetul local.

Desigur, reglementarea, binevenită la începutul anilor 2000, a devenit oarecum anacronică în prezent, când accesul la mediul on-line Este mult mai larg, cel puțin în marile orașe și cu atât mai mult în București.

 

EDITORIAL

   Nicușor Dan vrea suspendarea investițiilor timp de doi ani

Nicușor Dan vrea suspendarea investițiilor timp de doi ani

Liderul PSD București, Gabriela Firea, susține că actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan, urmărește suspendarea investițiilor timp de 2 ani, ceea ce înseamnă că Bucureștiul va intra în colaps. ”Capitala intra in colaps! Investitiile publice si private vor fi suspendate timp de 2 ani! Asta vrea primarul dreptei unite i ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:55
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă