Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primarul sectorului 5 Cristian Popescu Piedone are grijă de persoanele fără adăpost

Claudiu Constantin, 12 decembrie 2020, Ora 13:42

  • print
  • |
primarul-sectorului-5-cristian-popescu-piedone-are-grija-de-persoanele-fara-adapost-48359-1.jpg BREAKING NEWS

 

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a solicitat Poliţiei locale să ducă cât mai multe persoane fără adăpost la centrele sociale, pentru a nu suferi de frig, în aceste zile în care s-au anunţat temperaturi scăzute şi ninsori, a informat Primăria Sectorului 5.

Astfel, în urma temperaturilor scăzute înregistrate în ultimele zile, dar şi a prognozei anunţată de meteorologi pentru zilele ce urmează, primarul Piedone a dispus de sâmbătă, 28 noiembrie, identificarea şi transportarea persoanelor fără adăpost de pe raza Sectorului în centrele sociale ale DGASPC Sector 5, dar şi în cele care aparţin de Primăria Capitalei.

"Primarul Cristian-Victor Piedone Popescu a constatat că, deşi în Sectorul 5 sunt cele mai multe astfel de persoane fără adăpost, locurile din centrele sociale sunt prea puţine. O parte dintre persoanele identificate şi transportate de Poliţia Locală au refuzat să rămână în centrele sociale, în ciuda temperaturilor scăzute înregistrate în seara zilei de 28.11.2020. Totodată, primarul Cristian-Victor Piedone Popescu a verificat şi cum sunt îngrijiţi copiii şi oamenii străzii din Sectorul 5, ce hrană li se oferă, dacă spaţiile în care sunt cazaţi sunt curate şi care sunt motivele pentru care anumite persoane fără adăpost refuză să rămână în centrele sociale", se arăta într-un comunicat transmis de PS5.

Potrivit sursei citate, acţiunile de identificare şi transportare a persoanelor fără adăpost la centrele sociale vor continua şi în zilele următoare.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:48
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară