Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Presedintele Senatului cere demisia premierului Ludovic Orban

Marian Vasile, 11 octombrie 2020, Ora 19:01

  • print
  • |
presedintele-senatului-cere-demisia-premierului-ludovic-orban-48269-1.jpg BREAKING NEWS

 

Robert Cazanciuc, președintele Senatului, îi cere demisia  premierului Ludovic Oran. Asta după ce procurorii au descins, sâmbătă, și au făcut mai multe percheziții la casa șefului de la Oficiul de Spălare a Banilor.

Acuzațiile care i se aduc lui Laurențiu Baranga, șeful ONSB sunt că și-ar fi plagiat diploma de bacalureat.Într-o postare pe contul său de socializare, șeful Senatului spune că „imposture este risc de securitate națională”.

„Premierul Orban trebuie să își asume prin demisie, numirea, prin Hotărârea de Guvern nr. 746/3.09.2020, în fruntea Oficiului de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor a unui falsificator care să controleze tranzacțiile financiare ale României.Să nu uităm că începând cu luna ianuarie a acestui an, Oficiul are atribuții de monitorizare și blocare în timp real a tranzacțiilor financiare asupra cărora există suspiciuni de spălare de bani sau finanțare a terorismului.

De ce s-a făcut o astfel de numire și în ce măsură situația a afectat interesele  și  parteneriatele strategice ale României?

Numirea în fruntea unei instituții cheie a statului român a unei persoane percheziționate astăzi pentru fals intelectual, reprezintă o problemă de securitate națională”, scie președintele Senatului pe contul său de soacializare.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:48
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară