Stanga
Dreapta

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, în vizită pe Muntele Athos

Valentina Popescu, 8 mai 2023, Ora 17:02

  • print
  • |
presedintele-camerei-deputatilor-marcel-ciolacu-in-vizita-pe-muntele-athos-51666-1.jpg

 

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a mers în pelerinaj la Mănăstire și a participat la Sfânta Liturghie. Profesorul Sfintei Mănăstiri Vatoped, Starețul Efraim , a oferit președintelui PSD o icoană a Maicii Domnului.

Conform obiceiului, vizitatorilor le-au fost oferite ouă roșii de Paște.

Sfânta icoană a Sfintei Panagia Elaivrytissa datează din secolul al XIV-lea și se găsește în Sfinta Mare Mănăstire Vatoped. Tradiția relatează următoarea minune:

„Într-o perioadă de lipsă de untdelemn în mănăstire, Sfântul Gennadios, majordomul mănăstirii, a început să economisească untdelemnul dându-l numai pentru uzul bisericii. Dar bucătarul a protestat în fața starețului, iar acesta i-a poruncit sfântului să dea cu generozitate untdelemn frăției, sperând în providența Maicii Domnului. Când Sfântul Gennadios s-a dus într-o zi la vas, a văzut uleiul revărsându-se din altar și ajungând până la ușă. De atunci, imaginea are o mireasmă minunată.”

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:52
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară