Stanga
Dreapta

“Pisoiaşul “ Ponta, Atac la “matelotul “Băsescu pentru lipsa de reacţie după condamnarea fiicei sale

Gheorghe George, 18 martie 2021, Ora 08:27

  • print
  • |
pisoiasul-ponta-atac-la-matelotul-basescu-pentru-lipsa-de-reactie-dupa-condamnarea-fiicei-sale-48501-1.jpg

Victor Ponta l-a atacat, pe Traian Băsescu, pentru lipsa de reacţie a fostului preşedinte, în cazul condamnării fiicei sale, Ioana Băsescu, în dosarul privind campania electorală din 2009.

 

Întrebat,  la emisiunea „Marius Tucă Show”, despre condamnarea la închisoare cu executare a fiicei fostului preşedinte Traian Băsescu, Ioana, şi a fostului ministru Elena Udrea, Victor Ponta l-a catalogat „sub-om”, pentru că nu şi-a apărat copilul.

„Eu am trei copii. Cel care nu-şi apără copii este un sub-om”, a spus Victor Ponta, referindu-se la faptul că fostul preşedinte nu a avut nicio ieşire publică după pronunţarea sentinţei în primă instanţă.

Ponta a mai spus că nu i se pare normal că „am ajuns să condamnăm în 2021 pe cineva pentru fapte din 2009” şi a făcut o comparaţie cu ceea ce se întâmplă în America.

„Pe Ivanka Trump nu cred că o vor condamna vreodată. Nu cred că în America îi va face cineva dosar fiicei preşedintelui”, a mai spus Victor Ponta.

Fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, Ioana, a fost condamnată, în 2 martie, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti la 5 ani de închisoare, în dosarul privind campania electorală din 2009. În acelaşi dosar, fostul ministru Ioana Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:50
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară