Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Piedone amendează o societate a primăriei care depozita deșeuri lângă alimente

Bogdan Ionescu, 24 noiembrie 2020, Ora 19:26

  • print
  • |
piedone-amendeaza-o-societate-a-primariei-care-depozita-de-euri-langa-alimente-48333-1.jpg BREAKING NEWS

 

Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone POPESCU, a efectuat un control la depozitul societății Economat SRL din Piața Rahovei în cursul zilei de astăzi, 24.11.2020, după ce a primit sesizări că alimentele sunt transportate și ținute pe lângă spațiul de depozitare deșeuri. Mai exact, în procesul verbal întocmit de Direcția Generală de Poliție Locală – Direcția Inspecție și Control General, Serviciul Protecția Mediului și Ecologie Urbană, se arată că spațiul de depozitare deșeuri nu era în stare corespunzătoare de igienă și salubritate, cu deșeuri de natură diferită (plastic, hârtie și metal) depozitate necontrolat, se spune în comunicatul remis redacției.

Societății Economat Sector 5 SRL i s-a aplicat o amendă în valoare de 3.000 de lei. De asemenea, primarul Cristian-Victor Piedone POPESCU a solicitat o platformă a societății Salubrizare Fapte 5 SA care să ridice toate deșeurile din depozit. Pentru acest lucru, Economat Sector 5 SRL va trebui să îi plătească societății Salubrizare Fapte 5 SA o factură în valoare de aproximativ 1.700 de lei, ceea ce reprezintă contravaloarea pentru ridicarea a 16 metri cubi de deșeuri.

Primarul Cristian-Victor Piedone POPESCU a declarat că va merge din nou în control la depozitul Economat Sector 5 SRL, pentru a se asigura că deșeurile au fost colectate.

 

EDITORIAL

Dinspre TVR vine miros de friptură. Nările pițifelnicilor freamătă deja!

Dinspre TVR vine miros de friptură. Nările pițifelnicilor freamătă deja!

Programul de Revelion al TVR a stîrnit mare zarvă într-o anume parte a presei și a politicii. Deputatul Iulian Bulai, din al cărui CV am înțeles că și-a petrecut viața trecînd dintr-o țară între-alta, în funcție de misiuni, a cerut plecarea Doinei Gradea, pe motiv că scheciurile lui Mugur Mihă ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:03
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă