Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Drept la replica

Laurentiu Ion, 2 septembrie 2019, Ora 20:15

  • print
  • |
partida-romilor-47523-1.jpg BREAKING NEWS

 Urmare articolului apărut în ziarul ATAK -  “Fetiţă de 11 ani vândută şi forţată să se mărite cu un bărbat de 20 de ani. Preşedintele Partidei Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun declară război autorităţilor locale din Slatina. Liderii sucursalelor Dolj şi Olt au fost demişi”-  facem următoarea precizare:

Liderii Romeo Tiberiade şi Sandu Curt, preşedinţii sucursalele Dolj şi Olt nu au fost demişi, ei primind doar un avertisment din partea Preşedintelui Partida Romilor Pro- Europa, Nicolae Păun pentru faptul că nu sunt la curent cu tot ce se întâmplă în comunităţile de romi de care răspund. Partida Romilor Pro –Europa condamnă ferm acțiunile unor membri ai comunității rome, care ascunși în spatele unor așa zise practici cutumiare, tratează cu bestialitate proprii copii. Legea trebuie aplicată cu fermitate și fără ezitare! 
Statul român trebuie să intervină dur și să stopăm aceste practici inumane, cunoscute dar ignorate.

 

EDITORIAL

CE PELICANI, CARE UBER? NU GĂSEȘTI TAXI? DIICOT TE DUCE ÎN SIGURANȚĂ ACASĂ

CE PELICANI, CARE UBER? NU GĂSEȘTI TAXI? DIICOT TE DUCE ÎN SIGURANȚĂ ACASĂ

Despre Cazul Caracal nu stiu dacă mai este ceva de spus. Am vrut, dar nu am mai avut loc. Deontologi de toate culorile și neamurile, foști, actuali, viitori milițieni, procurori, vidanjeori, încărcători-descărcători, lăzăruși, ba chiar și avocați, au sărit să-și dea măsură creierelor încinse. Așa că nu mă voi referi la cum le- ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:09