Stanga
Dreapta

Bani de la județ pentru obiective de interes public

Claudia Ioana, 20 august 2019, Ora 09:21

  • print
  • |
marian-petrache-47474-1.jpg

 

Consiliul Județean Ilfov a aprobat, în ședința din 13 august 2019, alte asocieri cu unități administrativ teritoriale pentru realizarea unor obiective de interes public.

Astfel, la Mogoșoaia, consiliul județean alocă șapte milioane de lei, iar consiliul local 700.000 de lei pentru amenajarea unui centru multuifuncțional. De asemenea, consiliul județean alocă 3,9 milioane de lei pentru modernizarea unor străzi din Grădiștea, proiect la care din bugetul local al comunei trebuie alocați 440.000 de lei.

În satul Dascălu, din comuna cu același nume, mai multe drumuri de interes local vor fi modernizate prin contribuția consiliului județean (șapte milioane de lei) și a consiliului local (1,6 milioane de lei).

La Domnești sala de sport școlară, repararea și reconformarea clădirii în care funcționează vestiarele bazei sportive aparținând Școlii Gimnaziale ”Gheorghe Corneliu” vor primi din partea consiliului județean 2,5 milioane de lei, urmând ca bugetul local al comunei să contribuie cu 1,2 milioane de lei.

Contribuțiile CJ Ilfov în cadrul acestor proiecte vor ține cont, însă, de veniturile încasate la bugetul local județean, prioritare fiind considerate investițiile directe.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:46
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară