Stanga
Dreapta

Exclusiv: Ion Constantin Tudose : Dorinţa tuturor este de a scăpa comunitatea de ” dictatura” lui Mihai Dobre

Gheorghe George, 29 august 2019, Ora 10:34

  • print
  • |
ion-constantin-tudose-dorinta-tuturor-este-de-a-scapa-comunitatea-de-dictatura-lui-mihai-dobre-47513-1.jpg Exclusiv

Un tânăr de 35 de ani, director la o bancă comercială din Mihăileşti, avea curajul la alegerile locale din 2016 să-l înfrunte pe „atotputernicul” primar Mihai Dobre.
Spre surpriza multora, a reuşit să obţină 1600 de voturi, într-un oraş controlat în întregime de către Nea’ Mihai.
Pentru generaţia tânără, pentru toţi cei care nu au avut puterea să se împotrivească „dictatorului”, Nelucu a demonstrat că poate exista o speranţă de schimbare pentru locuitorii din Mihăileşti.
La începutul verii, Ion Constantin Tudose părăsea ALDE pentru a prelua conducerea organizaţiei PSD Giurgiu:
” Decizia de a pleca în ALDE nu a fost doar a mea personală, a fost o hotărâre colectivă a celor din ALDE Mihăileşti. Scopul nostru comun este acela de a câştiga alegerile locale din anul 2020, fiind convins că şansele de reuşită sunt mai mari în noul context.
Am avut o foarte bună colaborare cu cei de la ALDE, cu preşedintele organizaţiei Toma Petcu, am discutat totul deschis, cu cărţile pe masă. Tocmai de aceea nu consider gestul meu ca fiind o trădare, în condiţiile în care i-am anunţat şi am discutat sincer cu cei din conducerea organizaţie.
Am primit propunerea de a prelua conducerea organizaţiei PSD din partea preşedintelui Niculae Bădălău. Am analizat-o, am vorbit cu cei din organizaţie şi decizia a fost unanimă. Dorinţa tuturor a fost de a scăpa comunitatea de ” dictatura” lui Mihai Dobre.
Sunt convins că vom reuşi să facem acest lucru la alegerile locale de anul viitor. Locuitorii oraşului Mihăileşti vor să scape de Mihai Dobre. În aproximativ 20 de ani de administraţie nu a reuşit să acceseze vreun proiect cu finanţare europeană. A depus unul singur şi acela a fost respins.
Spune despre mine că sunt tânăr, că sunt lipsit de experienţă. Am 40 de ani, sunt economist, Dobre este lăcătuş mecanic, asta este pregătirea lui.”ne-a declarat Ion Constantin Tudose, preşedintele PSD Mihăileşti.

 

EDITORIAL

CE PELICANI, CARE UBER? NU GĂSEȘTI TAXI? DIICOT TE DUCE ÎN SIGURANȚĂ ACASĂ

CE PELICANI, CARE UBER? NU GĂSEȘTI TAXI? DIICOT TE DUCE ÎN SIGURANȚĂ ACASĂ

Despre Cazul Caracal nu stiu dacă mai este ceva de spus. Am vrut, dar nu am mai avut loc. Deontologi de toate culorile și neamurile, foști, actuali, viitori milițieni, procurori, vidanjeori, încărcători-descărcători, lăzăruși, ba chiar și avocați, au sărit să-și dea măsură creierelor încinse. Așa că nu mă voi referi la cum le- ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:48