Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Incredibil ce afaceri în turism are slujitorul Domnului

Claudiu Constantin, 15 septembrie 2021, Ora 15:39

  • print
  • |
incredibil-ce-afaceri-in-turism-are-slujitorul-domnului-49312-1.jpg BREAKING NEWS

Preotul care butona telefonul în timp ce spovedea ridică un bloc cu 7 etaje în Mamaia

 

Preotul Andrei Salomia din Năvodari a devenit unul dintre marii investitori locali în turism. Slujitorul Domnului, care deține deja câteva zeci de case de vacanță, vile și un bloc cu destinație turistică, va construi încă un imobil în Mamaia.

Preotul Andrei Salomia, Valentina Salomia și firma Fox Concept Invest SRL solicit Agenției pentru Protecția Mediului Constanța autorizarea unei investiții în zona de nord a stațiunii Mamaia, respectiv construcția unui imobil de locuințe colective și unități destinate turismului cu 7 etaje, scrie Replica de Constanța.

Andrei Salomia este parohul Bisericii Buna Vestire și fost consilier local la Năvodari. Fața bisericească nu se află la prima investiție în turism.

Preotul este deja proprietarul unui bloc de 4 etaje cu locuințe de închiriat turiștilor, deține un complex cu 10 case de vacanță și două vile, toate în Mamaia Nord.

Iar afacerile merg și mai bine dacă este implicată și biserica, din moment ce același preot a depozitat, la un moment dat, în lăcașul de cult mobilierul de pe terasa din Mamaia a fiului său.

”Poate era ceva urgent”, a fost replica preotului afacerist, în timp ce Arhiepisopia Tomisului i-a ”recomandat părintește părintelui ca, în astfel de situații, să lase telefonul cuiva de încredere, pentru o comunicare mai eficientă”.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:51
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară