Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: In fiecare vineri audiente in aer liber cu primarul sectorului 5 Piedone și-a scos biroul în stradă: "Îmi place sa fiu lângă oameni"

Claudiu Constantin, 21 noiembrie 2021, Ora 20:34

  • print
  • |
in-fiecare-vineri-audiente-in-aer-liber-cu-primarul-sectorului-5-piedone-i-a-scos-biroul-in-strada-imi-place-sa-fiu-langa-oameni-49734-1.png BREAKING NEWS

 

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a scos biroul în stradă. "Îmi place sa fiu lângă oameni. Și cum noiembrie e drăgălaș cu noi și ne răsfață cu soare cald, mi-am zis că-i mai bine să lucrez afară!", a scris primarul,  pe pagina sa de Facebook.

 

 

Mi-am scos iar biroul în curte! La Primărie. Că n-a fost ger. Am constatat, data trecută, că am putut să aduc puțin zâmbet unor suflete cu viața gri... M-am simțit util, atunci, si... mi-au făcut ziua frumoasă.

Am început audientele cu un brav ostaș! Îmi plac militarii, indiferent de grad! Să ni-i ocrotească bunul Dumnezeu!

Știți... îmi scria un băiat bun aici, pe Facebook, că 5-ul e nu știu cum și nu știu cum... Vorbe grele! Mi-ar plăcea să vadă că avem și cetățeni care-și doresc să lucreze pentru familia lor! Da, cine dorește de lucru, în funcție de specializare, să mă caute și îi găsesc! Sunt fericit când pot oferi un loc de muncă!

Am donat iar lemne celor care n-au bănuți pentru ele!

Știu... iar se vor alinia drujbarii țării aici, prin comentarii, care să-mi spună că mint... Ori că metrul cub nu e metru ster, ori că x, y și z au dus o duzină de buturugi mai puțin!

Fraților negativiști și mereu cu sulița în pană: Ieșiți din Facebook, coborâți din canapea și dați-le o mână de ajutor celor mai puțin norocoși ca voi! Vă rog! Puteți? Astept poze cu partea milostivă din voi!

 

Până atunci... caut să fiu printre și lângă cei care au nevoi și au uitat să râdă!

Împreuna cu echipa primăriei, încercam sa aducem zâmbet acolo unde este posibil!

Vom face asta... mereu!

Vinerea, dacă sunt sănătos, mă găsiți la biroul din fața primăriei!

Am o rugăminte: Mulți cetățeni îmi cer case sociale!

Îi anunț că... primăria NU are case sociale libere!

Ce apare, când apare... rezolvăm cazuri sociale grave, ajutăm mame singure, sprijinim persoane cu handicap și tineri crescuți în orfelinat!

Pentru ei... mă zbat până în pânzele albe!

Dar... când îmi dai fum de țigară in față, ești apt de muncă, dar ești loază și crezi că societatea este datoare să-ți ofere cadou o casă... mă dezguști!

 

Îi aștept în audiență și pe cei care mă înjură mereu! Îi aștept și pe cei care mă vor musai în pușcărie!

Astăzi, apropos: Mi-am dat seama că nu prea mai sunt de găsit pe acasă, în ultima vreme! Familia a început să mă caute prin sector...

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:54
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară