Stanga
Dreapta

Greii" din Psd dedicaţii pentru Ponta

Valentina Popescu, 23 ianuarie 2022, Ora 13:12

  • print
  • |
greii-din-psd-dedicatii-pentru-ponta-50024-1.jpg

 

Olguţa Vasilescu: MARŞ LA COTEŢ POTAIE!

 

Victor Ponta negociază cu Marcel Ciolacu fuziunea prin absorbţie dintre PSD şi Pro România, însă mai mulţi "grei" PSD, printre care Lia Olguţa Vasilescu şi Mihai Tudose, se opun vehement ca fostul premier să fie reprimit în partid.

 Tudose şi Olguţa pur şi simplu intră în transă când aud de Ponta. Nici Firea nu-l vrea în PSD.

Ce spunea Tudose în urmă cu un an

"Ponta e un tip bolnav de putere. A promis că şi-a revenit, dar l-a ţinut patru-cinci luni. I-au plecat oamenii: Constantin, Câmpeanu, Mocioalcă. Dl. Ponta are o chestie. Eu îmi asum ce spun. Din toată clasa politică, el e cel mai sigur ofiţer la un serviciu. Dar nu pot proba", spunea Mihai Tudose.

Victor Ponta răspundea ironic

"Cu siguranţă nu m-am întâlnit cu Tudose la casierie, că ofiţerii şi subofiţerii au casierii diferite. În general, toţi colaboratorii şi-au dorit să fie ofiţeri. În cazul lui, frustrarea asta îl macină".

Şi Olguţa Vasilescu l-a atacat în trecut pe Ponta

"Ponta spune că nu se aliază cu noi la Craiova. Păi cine l-a invitat la vreo alianţă? Ca să tropăie pe lângă elefant, purecele trebuie să fie chemat... Cum aş putea să mă aliez cu unul din gaşca paraditorilor care făceau dosare nevinovaţilor, pentru că nu le convenea că au crescut prea mult în sondaje şi puneau prea multe întrebări securiştilor care conduceau partidul?", a scris Olguţa Vasilescu pe pagina sa de Facebook în urmă cu doi ani.

La finalul postării, Vasilescu a pus haştagul #marslacotetpotaie.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:03
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară