Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Gazul rusesc va fi înlocuit de gazul românesc

Claudiu Constantin, 7 martie 2022, Ora 13:49

  • print
  • |
gazul-rusesc-va-fi-inlocuit-de-gazul-romanesc-50306-1.jpg BREAKING NEWS

 

Președintele PSD Marcel Ciolacu spune că România e dependentă doar în proporție de 10% de gazul rusesc și că speră ca acesta să fie înlocuit, în cea mai mare parte, de gaz românesc. El a fost întrebat cum va fi afectată România din punct de vedere economic de conflictul din Ucraina.

Întreaga Europă va fi afectată. E normal că ţările cele mai apropiate vor fi afectate cel mai mult. Sunt convins că vom găsi soluţiile cele mai bune să depăşim şi această criză”, a spus Ciolacu.

Întrebat dacă există posibilitatea ca România să rămână fără gaz anul viitor, șeful PSD a răspuns: „Nu avem nici cea mai mică problemă şi avem un an ca să rezolvăm şi să ne pregătim pentru anul viitor”.

Sper ca gazul rusesc să fie înlocuit în proporţia cea mai mare de către gazul românesc. Dependenţa noastră de Rusia este cea mai mică din Europa, de 10 la sută”, a adăugat el.

Legea offshore e o prioritate pentru mine. Ea va trece prin Parlament. Sunt convins că în următoarele săptămâni legea offshore va trece prin Parlament. Mai mult ca sigur, prioritatea gazului extras să fie industria românească”, a mai spus Marcel Ciolacu.

El a adăugat că România nu are niciun motiv de a intra în conflict armat cu Rusia şi nu crede că acest lucru se va întâmpla.

Cu toţii ştim ce se întâmplă în Ucraina şi consider că ceea ce face Vladimir Putin şi la ce instigă să facă poporul rus în acest moment este inacceptabil în 2022”, a mai spus Ciolacu.

 

EDITORIAL

Acum, că a fost tras pe linie moartă,  penibilul  Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

Acum, că a fost tras pe linie moartă, penibilul Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

     Florin Cîţu spune că economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta şi avertizează că o prăbuşire economică este inevitabilă. ”Economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta. Bugetul este construit pe o creştere economică de 4.6%. Cu o prob ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:13
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară