Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Gabriela Firea acuză Ministerul Sănătății de dezinformare: ”Bucureștiul nu e un focar”

Claudia Ioana, 21 iulie 2020, Ora 08:34

  • print
  • |
gabriela-firea-acuza-ministerul-sanatatii-de-dezinformare-bucure-tiul-nu-e-un-focar-48176-1.jpg BREAKING NEWS


Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susține că Bucureștiul ”nu este nici pe departe un focar” și acuză Ministerul Sănătății că dezinformează în legătură cu numărul cazurilor noi de coronavirus. În ultimele 24 de ore, au fost raportate 100 de noi cazuri în București și 747 la nivel național.

Plecând de la premiza că toți cei depisatați pozitiv ajung în spital, indiferent dacă sunt simptomatici sau nu, Firea se întreabă unde au fost internați cei 100 de pacienți, spunând că numărul internărilor în București este mult mai mic.

 

Primarul general acuză că astfel de informații induc panica în populație, pun pe fugă in vestitorii și ”ambasadele”. Concluzia Gabrielei Firea: ” Ştiu că ne credeţi pe toţi proşti! Dar nu uitaţi că suntem mulţi!”

”Ministerul Sănătăţii, condus de un membru PNL, a anunţat la prânz, prin comunicatorii – dezinformatori uzuali, că în Bucureşti au apărut 100 de noi cazuri de pacienţi Covid-19, de ieri, până azi. Ca să vedeţi până unde se merge cu manipularea şi dezinformarea, iată câteva cifre: Spitalul Victor Babeş 10 internări; Spitalul Colentina 0 internări (sunt aşteptaţi 4 pacienţi din ţară, anunţaţi după comunicarea oficială); Spitalul Carol Davila 0 internări. Să calculăm: 100 minus cei 10 pacienţi de la Victor Babeş = 90 pacienţi. Întrebare: unde sunt cei 90 de pacienţi? Unde s-au evaporat? Unde sunt trataţi? S-a anunţat fără echivoc că nu îmai sunt locuri la Matei Balş şi Marius Nasta. Şi dacă se eliberau câteva, prin externări, nu încăpeau 90 de pacienţi. Iată o problemă de mratematică de clasa a 2-a!”, spune Firea, într-un mesaj postat pe Facebook.

Gabriela Firea critică şi fotografia publicată sâmbătă de un medic de la spitalul ”Matei Balș”, în care se vedeau ambulanțe așteptând la coadă în curtea spitalului. Primărița susține că este vorba despre ”denigrarea Bucureștiului”.

 

Curtea Spitalului ”Matei Balș”, plină de ambulanțe. Medic: ”Mai aveți îndoieli cu privire la existența virusului?”

 

„La fel ca şi simpla problemă de logică de ieri: câţi pacienţi s-au internat la Matei Balş, în timpul vizitei oficiale? Răspuns: Câte ambulanţe scoase din garaj încăpeau în curtea interioară şi puteau intra în cadrul unei fotografii. Ştiu că ne credeţi pe toţi proşti! Dar nu uitaţi că suntem mulţi! Cui foloseşte denigrarea Bucureştiului? Vreţi să fugă toţi investitorii din Capitala ţării? Să se închidă toate ambasadele? La o populaţie de peste 4 milioane de locuitori, cei 4 mii de pacienţi Covid internaţi în Bucureşti, în 5 luni, dintre care 60% din judeţele ţării, înseamnă un procent foarte mic. Nici pe departe focar! Veţi da socoteală pentru panica pe care o sădiţi în sufletele românilor! Şi pentru defăimarea Capitalei! Îi îmbolnăviţi de inimă pe oameni! Transmiteţi depresie comunitară!”, mai scrie Firea.

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:29
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă