Stanga
Dreapta

Gabriel Lupulescu, primarul oraşului Bragadiru, mesaj de Ziua Educaţiei

Bogdan Ionescu, 26 octombrie 2022, Ora 15:35

  • print
  • |
gabriel-lupulescu-primarul-orasului-bragadiru-mesaj-de-ziua-educatiei-51222-1.jpg

Astăzi, de Ziua Educației, vreau să le transmit aprecierea și mulțumirile mele tuturor dascălilor care, prin responsabilitate și dăruire, contribuie zi de zi la formarea copiilor noștri.

Încă de la începutul mandatului meu de primar am încercat, prin toate proiectele derulate pentru comunitate, pentru acest oraș, să pun EDUCAȚIA și CULTURA pe primul loc. Poate că foarte mulți dintre locuitorii orașului nostru erau convinși că nu vor avea vreodată școli și gradinițe aproape de casă, dar pot spune cu mândrie că primele rezultatele ale eforturilor noastre, cei din administrația locală, prind contur în cartierul Independenței, pe strada Dealului, unde se lucrează de aproximativ două luni pentru amenajarea unei grădinițe cu program prelungit. Vom continua investițiile în educație și în cultură, în infrastructura școlară, pentru că o comunitate fără educație și cultură este o societate fără viitor!

Așadar, urmează construirea școlii și a grădiniței din strada Gliei, a grădiniței din zona Bulgaru, dar și reabilitarea Grădiniței nr. 1, situată în strada Griviței. De asemenea, vom achiziționa un teren în zona Prelungirea Ghencea pentru construirea unei noi unități de învățământ.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:53
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară