Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Fauna AUR, o faună de lichele

Bogdan Ionescu, 23 ianuarie 2022, Ora 13:20

  • print
  • |
fauna-aur-o-fauna-de-lichele-50027-1.jpg BREAKING NEWS

 

Ne amuzăm, râdem şi glumim acum de oligofrenismul susținătorilor AUR, de postările stupide ale acestor fani, de analfabetismul lor, de vehemența cu care văd conspirații. Râdem, dar România se apropie de un mare dezastru.

Miroase a revoluție, una extrem de periculoasă, una a derbedeilor, a bețivilor, a drogaţilor şi a celor care au abandonat școlile.

 

Sunt tineri care au deja caziere pentru delicvență juvenilă.

Aceasta este generație AUR. Cu boxe portabile, în care se ascultă Guta, în care se aude” Coaie, adu în morții mă-tii ceva de băut. - Te dracu”. Sunt tineri care au plecat și prin afară la furat, şi care sunt obişnuiţi cu puşcăria.Au acea ură, sclipire demonică în priviri, pentru că au trăit în zona periferiei societății. Da, aceștia votează.

Asta este fauna AUR, o faună de lichele.

Pe aceștia mizează AUR și dirijorii lui din spate. Dirijorii știu că România este fragilă. Că are o populație metropolitană în orașele mari, universitare sau centre economice, cu suburbii frumoase, pline de cartiere rezidențiale, dar știu că este și o Românie, de aproape 50%, de analfabeți, de anarhiști, de haite flămânde, frustrate. Aceste haite vor ieși la vot în 2024.

Oare coaliţia PSD-PNL știe despre această Românie? Una pe care ambele partide au ignorat-o. Sunt vinovate că nu au făcut nimic pentru această populație. Au lăsat aceste secături să crească, să germineze... Dacă știu asta, atunci sunt condamnate să colaboreze cu aceste specimene.

Altfel, în 2024, vom avea pe străzi revoluția gherilelor AUR, formată din derbedei, drogaţi bețivi și fufe.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:08
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară