Stanga
Dreapta

Exclusiv: Eugen Teodorovici îl atacă pe Florin Cîţu

Gheorghe George, 22 august 2019, Ora 09:43

  • print
  • |
eugen-teodorovici-47478-1.jpg Exclusiv

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a afirmat, miercuri, cu referire la senatorul PNL Florin Cîţu, că este dăunător şi jignitor cum „unii frustraţi şi rataţi profesional” sunt toleraţi de câte un partid şi debitează inepţii cu un aer iritat şi impertinent. 

„ Este dăunător şi jignitor la adresa întregii societăţi atunci când unii frustraţi şi rataţi profesional, care nu au fost vreodată în situaţia de a gândi sau lua decizii cu implicaţii economice şi sociale, ba, mai mult, au fost brutal respinşi de mediul privat şi nu sunt acceptaţi nici de cel public, ajung să mai fie toleraţi doar de câte un partid politic, dar şi acolo, fie pe scurtătură sau pe uşa din dos, de unde debitează inepţii cu un aer iritat şi impertinent. Conştienţi sau nu de efectul public şi impactul negativ al gesturilor şi mesajelor lor pentru imaginea şi credibilitatea ţării, ei îşi cuantifică activitatea exclusiv în indicatori de beneficii politice şi pervsonale - Ce, Când şi Cât(u)”, a scris Eugen Teodorovici, pe Facebook.

Ministrul de Finanţe a adăugat că unii nu înţeleg că politica este mai mult decât un gest de teribilism politic sau un hashtag fără sonor.
„Sunt unii care nu înţeleg că politica este mai mult decât expresia trăirilor de moment ale celor ce se pretind oameni politici! Este mai mult decât un hashtag foarte sonor, un selfie şmecher sau un discurs isteric şi scandalos voit a produce emoţii extreme. Este mai mult decât o pancartă, o lozincă, un strigăt sau un gest de teribilism politic. Sunt unii care nu pricep că politica diferă de politicianism, aşa cum un om de stat sau un om politic diferă de un politruc demagog”, a afirmat Teodorovici.

Ludovic Orban a declarat, miercuri, că PNL nu este împotriva voucherelor de vacanță, având chiar și un proiect legislativ care prevede ca și sectorul privat să beneficieze de acestea. Reacția vine în urma declarației senatorului PNL Florin Cîțu privind tăierea banilor de la bugetari.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:01
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară