Stanga
Dreapta

De dimineaţă până seara Lucrări la tot pasul prin sectorul 4 efectuate de TOTUL VERDE

Valentina Popescu, 18 februarie 2021, Ora 17:33

  • print
  • |
de-dimineata-pana-seara-lucrari-la-tot-pasul-prin-sectorul-4-efectuate-de-totul-verde-48461-1.jpg

În sectorul 4 se muncește necontenit! Mai peste tot găsești angajați ai Totul Verde., care fie lucrează la spații verzi, fie meșteresc la diferite lucrări, mai mari sau mai mici. Organizați pe schimburi și în echipe bine structurate, angajați  reușesc  să parcurgă tot  străzile și bulevardele din sector! Echipe de tuns gard viu, echipe de greblă, echipe de salubrizare spațiu verde, cisterne cu jet, auto-perii, gunoiere mari și mici, echipe de măturat stradal, echipe de spălat ghene, echipe de spălat carosabil în urma măturătorilor – acesta este cadrul obișnuit cel mai des întâlnit, de dimineața până noaptea, în sectorul 4.

 Primarul sectorului 4 Daniel Baluta:”Zilele însorite din ultima perioadă i-au scos pe copii și pe părinți în parcurile și locurile de joacă de la noi din sector.

Colegii de la TotulVerde. mențin atât curățenia în aceste spații, cât și buna funcționare a aparatelor de joacă pentru ca cei mici să fie în siguranță atunci când le folosesc.

Să încercăm cu toții, pe cât posibil, să le respectăm munca și să încercăm să avem grijă de echipamentele din aceste locuri de joacă.”

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:31
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară