Stanga
Dreapta

Datorită primarului sectorului 4 Daniel Băluță, Piața Sudului a devenit de nerecunoscut

Bogdan Ionescu, 12 iunie 2020, Ora 19:17

  • print
  • |
datorita-primarului-sectorului-4-daniel-baluta-piata-sudului-a-devenit-de-nerecunoscut-1.jpg

 

Societatea care se ocupă de spațiile verzi în sector, S.C. ADP 4, a plantat aici zeci de copaci și arbuști și a amenajat mii de metri pătrați de covor de iarbă. 

 

 

 

Piața Sudului, Sector 4. Un loc  pentru care  bucureșteni nu au nevoie de prea multe prezentări.

 

 

Zonă care nu de mult servea micilor bișnițari ca piață de desfacere pentru telefoane furate, țigări de contrabandă , acum a devenit o oază de verdeață și culoare.

 

Buticurile apărute ca ciupercile după ploaie prin 2013-2014 pe spațiul verde sufocau trotuarele și pe cei care ieșeau de la metrou în drumul lor spre casă. Devenite adevărate focare de infecție, infestate cu șobolani și gândaci, aceste chioșcuri improvizate trebuiau să dispară. Iar acest lucru s-a întâmplat în vara lui 2018.

 

Chiar dacă persoanele care desfășurau acolo activități mai mult sau mai puțin legale s-au împotrivit vehement reconfigurării zonei, Daniel Băluță, primarul sectorului 4, nu a făcut niciun pas înapoi. 

 

 

 

 

Piața Sudului a căpătat un aer proaspăt și nu doar la figurat. Societatea care se ocupă de spațiile verzi în sector, S.C. ADP 4, a plantat aici zeci de copaci și arbuști și a amenajat mii de metri pătrați de covor de iarbă. 

 

Acesta pare să fi fostul răspunsul primarului Daniel Băluță la faptul că, în urmă cu ceva vreme, Piața Sudului era considerată cea mai poluată zonă din București. 

 

 

 

În urma schimbari a rezultat Parcul Central. Dotat cu mobilier urban modern, fântâni arteziene, spații de relaxare, dar și câteva cafenele, parcul a devenit o zonă de promenadă a celor din sectorul 4. 

 

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:30
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă