Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Controale pe litoral

Claudia Ioana, 20 iunie 2020, Ora 17:40

  • print
  • |
controale-pe-litoral-48128-1.jpg BREAKING NEWS

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a constituit Comandamentul Litoral 2020 și a anunțat că verificările la restaurantele, hotelurile și plajele de pe litoral vor începe în luna iulie.

ANPC a avut deja o serie de întîlniri cu firmele care derulează activități în stațiunile de pe malul Mării Negre. Echipa ANPC s-a întâlnit cu reprezentanți ai industriei hoteliere, ai celor din alimentația publică, ai administratorilor de plaje și ai agențiilor de turism. Potrivit ANPC, în acest an comisarii trebuie să verifice și dacă operatorii respectă normele de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

„De această dată, structura care are ca principal rol supravegherea pieței pentru ca drepturile consumatorilor să fie respectate în vacanțele de pe litoral, are o misiune suplimentară, aceea de a se asigura că operatorii economici cunosc noile reglementări impuse de schimbările legislative apărute cu ocazia pandemiei de Covid-19, precum și modul în care acestea pot fi cât mai bine respectate atât de mediul de afaceri, cât și de turiști, cu atât mai mult cu cât, din cauza crizei medicale mondiale, sezonul turistic estival a început cu întârziere, în țara noastră”, se arată într-un comunicat al ANPC.

Verificările în teren vor începe în luna iulie

 

„Începând din luna iulie, comisarii care activează în cadrul <Comandamentului Litoral 2020> vor începe verificările, pe teren, pentru a se asigura că sănătatea și viața consumatorilor, precum și drepturile acestora sunt respectate conform prevederilor legale de către toți operatorii economici, care activează la malul mării”

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:28
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară