Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Comunicat Mobilizare generală în cadrul Asociației Partida Romilor Pro Europa în contextual conflictului armat din Ucraina.

Marian Vasile, 6 martie 2022, Ora 18:08

  • print
  • |
comunicat-mobilizare-generala-in-cadrul-asociatiei-partida-romilor-pro-europa-in-contextual-conflictului-armat-din-ucraina-50292-1.jpg BREAKING NEWS

 

La începutul acestei săptămâni trecute , președintele PARTIDEI ROMILOR „PRO-EUROPA”, dl. Nicolae Păun, a convocat o ședință de urgență, în cadrul căreia s-a decis ca sucursalele de la granița cu Ucraina să facă toate demersurile pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni, în speciali pe cei romi, luandu-se legătură cu mai mulți liderii romi din Ucraina și Republica Moldova, organizația noastră deja implicandu-se în transferul a 23 de refugiați romi (13 copii, 9 femei și 1 bărbat) din Ucraina, din orașul Odessa către București.

S-a demarat procedura de acreditare și emitere a avizului de Securitate din partea ISU/ CSJU/CJCCI a tuturor sediilor/birourilor pe care APRPE le deține în județele Vrancea, Bacău, Iași, Suceava și Vaslui și a le transforma în Centre de Primire a refugiaților din Ucraina, urmând că în cel mai scurt timp spațiile mai sus enumerate să fie pregătite și dotate în conformitate cu legislația în vigoare, maxim 2 zile din momentul de față.

Mai mult, supunem atenției tuturor autorităților publice locale și naționale că organizația noastră dispune de toate resursele umane specializate (studenti de etnie rom) pentru a asigura traducerea din limba romani pe care cetățenii ucrainieni de etnie romă o vorbesc în limba română sau engleză, iar membrii și toți voluntarii noștri din cadrul organizatiei de tineret sunt zi și noapte în punctele de frontiera de la Albița (Vaslui) și Siret (Suceava) unde am organizat puncte FIXE de primire, preluare, asistenta pentru REFUGIATII ROMI.

Pe această cale rugăm și invităm toți operatorii economici, persoanele fizice și cele private care doresc să sprijine voluntar colectarea ajutoarelor se vor adresa următoarelor persoane :

Coordonator activitate : Daniel Vasile

Bacău – Paustin Balan

Iași – Lacraioara Ursu

Vaslui – Radian Brătianu – Bobi

Vrancea – Constantin Toader

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:59
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară