Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Școala 124 din Sectorul 5, a fost redată copiilor. Cristian Popescu Piedone: “Dascălii și copiii noștri merită respect și facem tot ce putem să le oferim tot ce este mai bun!”

Gabriela M Bogdan, 10 martie 2022, Ora 11:17

  • print
  • |
coala-124-din-sectorul-5-a-fost-redata-copiilor-cristian-popescu-piedone-dascalii-i-copiii-no-tri-merita-respect-i-facem-tot-ce-putem-sa-le-oferim-tot-ce-este-mai-bun-1.jpg BREAKING NEWS

 

 

În   luna Mai a anului 2018,  școala nr. 124 din București a ars complet!

 

În această instituție, cei 750 de elevi au fost mutaţi. Cei mai mici, din clasa 0, au mers la grădinița aflată în vecinătatea școlii care a ars. Ceilalţi au fost mutați   la școlile 126 și 143. Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a promis părinților și copiilor că se va ocupa personal de renovarea, utilarea și tot ce este necesar  pentru  a se putea relua activitatea acestei instituții.

Imposibilul devenind posibil!

 

În data de 9 martie 2022, edilul sectorului 5  a inaugurat școala 124 în prezența părinților și profesorilor cărora le-a promis că va continua să-i ajute.

 

“Odinioară... o școală de Capitală cu toalete ca la țară. Acum... o adevărată școală!

Am găsit-o mutilată de cârpaci, de facturi, de harababură și de pungășii ordinare.

Pentru starea sa m-au înjurat părinți, bunici și postaci de serviciu. Și... nici măcar nu participasem la măcelărirea ei. Eu, Noi - echipa Piedone, așa am găsit-o: Fără vlagă, părăsită, chinuita de jepcari.

Acum, Școala 124 este chipeșă, curată, funcțională!

Dascălii și copiii noștri merită respect și facem tot ceea ce putem să le oferim respect!

Le mulțumesc celor care m-au ajutat s-o scot din mocirlă și s-o predau dascălilor și elevilor!

Cam asta a fost lucrarea! Am finalizat-o! Gata cu lecțiile online! Gata cu chinul! Să se sune, așadar, clopoțelul! Urmează povestea!

Dragii mei dascăli, dragii mei elevi, dragii mei părinți, vă rog să aveți grijă de ea! Că... este o școala modernă și frumoasă!

Știu... Trăim vremuri tensionate și tulburi. Ne ocupăm și de adăpostul subteran! Vom face să fie bine!”, a fost mesajul, primarului sectorului 5,  Cristian Popescu  Piedone  pentru părinți, profesori și elevi.

 

 

 

 

EDITORIAL

Totul Verde

Totul Verde

Încă un pic şi va fi gata .Totul Verde continuă lucrările la noul Parc Tudor Arghezi cu montarea gardului verde și turnarea tartanului pentru pista de alergare.

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:39
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară