Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Cetătenii sectorului 1 au de suferit din cauza intereselor meschine ale consilierilor USR

Bogdan Ionescu, 2 iulie 2020, Ora 17:29

  • print
  • |
cetatenii-sectorului-1-au-de-suferit-din-cauza-intereselor-meschine-ale-consilierilor-usr-1.jpg BREAKING NEWS

 

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache,acuză USR că prin blocarea Planului Urbanistic Zonal de sector s-a ajuns într-un blocaj major.

El spune că ei care au de pierdut – din cauza acestei lupte duse de USR exclusiv din interese politice meschine – sunt chiar cetățenii sectorului.

În Sectorul 1 al Capitalei, precizează Daniel Tudorache, se află nu mai puțin de 800 de hectare unde nu există Plan Urbanistic Zonal (PUZ). Este vorba despre o zonă aflată în spatele Pădurii Băneasa și care se întinde până la Șoseaua de Centură.

În zona menționată de Daniel Tudorache există 50 de străzi care nu beneficiază de utilități, iar blocarea PUZ de către USR împiedică, practic, reabilitarea străzilor respective și transformarea întregii zone într-una decentă.

„Am o zonă de 800 de hectare unde nu am PUZ, în spatele pădurii Băneasa, până în Şoseaua de Centură. Sunt 800 de hectare unde sunt 50 de străzi care trebuia să fie făcute. Nu le pot face, nu pot trage apă, canal, să aduc utilităţile, să creez o zonă decentă a Bucureştiului”, a declarat primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache.

În zona menționată de Daniel Tudorache se află blocuri cu 10 etaje, însă acestea au doar fosă septică. Iar rețeaua de canalizare nu poate fi construită, în condițiile în care USR blochează Planul Urbanistic Zonal.

Primarul Sectorului 1 îi acuză pe cei din USR că nu fac altceva decât să împiedice modernizarea – asfaltare, canalizare etc. – străzilor respective, fiind vorba, în ultimă instanță, de o „bătaie de joc” la adresa locuitorilor din sector.

„Sunt blocuri noi construite acolo, blocuri cu zece etaje care au fosă septică. Nu pot să le trag reţelele pentru că nu am PUZ. Iar acum îi văd pe cei de la USR că spun ‘Tudorache nu a asfaltat 50 de străzi’. Păi dacă aţi blocat PUZ-ul? Intenţionat aţi blocat PUZ-ul ca să nu pot asfalta străzile. Efectiv îşi bat joc de cetăţenii Sectorului 1 prin blocarea la infinit a acestui PUZ”, a mai precizat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:59
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă