Stanga
Dreapta

Bragadiru se dezvolta Grădiniță și școală nouă în Independenței și Prelungirea Ghencea

Laurentiu Ion, 21 noiembrie 2021, Ora 20:29

  • print
  • |
bragadiru-se-dezvolta-gradinita-i-coala-noua-in-independentei-i-prelungirea-ghencea-49732-1.jpg

 

 

Primăria Orașului Bragadiru a început demersurile pentru exproprierile necesare realizării proiectului de modernizare și reabilitare a străzilor Gladiolelor, Diamantului, Dantelei, Toamnei, Crișul Repede, Jadului, Iernii și Alunului. 1.000.000 de lei au fost alocați pentru plata despăgubirilor celor expropriați, astfel de decizii urmând să fie luate doar pe acele porțiuni de drum unde trama stradală nu permite realizarea a doua benzi de circulație (o bandă pe fiecare sens) și nici realizarea trotuarelor, anunță primarul orașului Bragadiru, Gabriel Lupulescu.

De asemenea, o sumă importantă de la bugetul local va fi alocată, în sedința Consiliului Local din 21 octombrie, achiziției unui teren cu o suprafață de 10.000 de metri pătrați pe care vor fi ridicate o grădiniță și o școală nouă, în cartierul Independenței.

O nouă școală și o nouă grădiniță vor fi construite și în Prelungirea Ghencea, sumele necesare urmând să fie alocate la rectificarea bugetară din luna noiembrie.

 

EDITORIAL

Acum, că a fost tras pe linie moartă,  penibilul  Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

Acum, că a fost tras pe linie moartă, penibilul Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

     Florin Cîţu spune că economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta şi avertizează că o prăbuşire economică este inevitabilă. ”Economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta. Bugetul este construit pe o creştere economică de 4.6%. Cu o prob ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:05
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară