Stanga
Dreapta

Bragadiru nu are nevoie de populism, ci de un bun manager.

Bogdan Ionescu, 18 martie 2021, Ora 08:36

  • print
  • |
bragadiru-nu-are-nevoie-de-populism-ci-de-un-bun-manager-48504-1.jpg

Eu sunt Gabriel Lupulescu, un om îndrăznet, curajos, vizionar, ambițios, dornic de reușite. Sunt un om normal ca și dumneavoastră, un om demn, așa cum trebuie și voi fi un primar bun pentru tot orașul Bragadiru. SOLUȚIILE sunt argumentul meu. Nu sunt un populist ci un pragmatic, sunt omul practic. Cei care mă cunosc știu deja, urmează să v-o dovedesc tuturor.

În anul 2007, am transformat o idee, un vis frumos în realitate. După elaborarea unui plan de afaceri bine documentat, am achiziționat o parcelă de teren viran, insalubru și am clădit unul dintre cele mai mari cartiere din orașul Bragadiru: cartierul Latin Residence care găzduieste astăzi peste 5000 de locatari.

Unii răuvoitori au scris despre mine că sunt bogat sau că nu stiu ce mașină aș conduce. Invidia este o boală. Nu-i nimic greșit că ești bogat sau că ai succes. Important este să împarți și cu alții din bogăția sau experiența ta.

Nu cred că există nici cel mai mic gând că vin la primărie să mă îmbogățesc. Aceste dubii pot plana asupra altora. Eu vin la primărie pentru oameni, pentru a pune în slujba lor toată experiența mea, pentru a dezvolta Bragadiru.

Împreună cu dumneavoastră vreau să resuscităm și să dezvoltăm Bragadiru!

Trăim niște vremuri grele în care sunt promovate din ce în ce mai mult non-valorile; oameni care nu au realizat nimic prin forțele lor proprii, prin talentul lor, prin pricepere sau muncă. Aceștia sunt oamenii care, astăzi aruncă cu noroi în stânga și-n dreapta, sunt oamenii care nu au realizat nimic în viață. În România, ca și în Bragadiru, trebuiesc promovate adevăratele valori - oamenii de succes, familiștii adevărați, oamenii care au clădit ceva, care au plantat măcar un copac, care au avut realizări atât pentru ei cât și pentru semenii lor, oameni cu credință și frică de Dumnezeu, oameni cu principii morale bine ancorate.

Politica mea se va face pe stradă, alături de oameni. Oamenii au nevoie să fie ascultați. Cetățenii au nevoie de înțelegere și rezolvări nu de promisiuni, ședințe și tergiversări. Nu mă veți auzi nici măcar o dată să pasez responsabilitatea, să atac, să ameninț sau să arunc vina asupra altcuiva.

Ceea ce se întâmplă acum în oraș, această încercare de manipulare a maselor frumos ambalată în cuvântul “politică locală” și propagată puternic în mediul online prin promovări plătite are un impact direct, nefast asupra cetăţenilor cărora li se vinde doar un ambalaj frumos, gol de conținut.

Certitudinea este că orașul Bragadiru și bragadirenii au nevoie de un manager cu experiență, pentru că oamenii sunt sătui de “politicieni”.

Pentru că nu este Bragadiru meu, Bragadiru tău sau Bragadiru lor;

ESTE BRAGADIRU NOSTRU, AL TUTUROR.

Cu deosebit respect,

Gabriel Lupulescu

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:46
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară