Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Anisie, îi dă limbi în dos lui Iohannis şi îl atacă pe Orban: „Noi toţi îi datorăm lui Klaus Iohannis cine suntem azi”

Claudia Ioana, 15 septembrie 2021, Ora 16:13

  • print
  • |
anisie-ii-da-limbi-in-dos-lui-iohannis-si-il-ataca-pe-orban-noi-toti-ii-datoram-lui-klaus-iohannis-cine-suntem-azi-49322-1.jpg BREAKING NEWS

Preşedintele PNL Sector 2, Monica Anisie, se declară indignată de declaraţiile lui Orban, conform căruia „Partidul Naţional Liberal nu are nicio datorie faţă de preşedintele Iohannis, dimpotrivă”. Anisie susţine că „noi toţi îi datorăm lui Klaus Iohannis cine suntem azi, domnule Orban, niciodată invers”.

„Dezolant atacul preşedintelui PNL, Ludovic Orban, la preşedintele ţării, Klaus Iohannis.

Poate aţi uitat, dle Orban, cine v-a sprijinit pentru a ajunge premier, poate aţi uitat rezultatul alegerilor din decembrie 2020, atunci când, în calitate de preşedinte PNL, asiguraţi (cam cum o faceţi şi astăzi) pe toată lumea de marele succes ce va să ne lovească?!

Numai că garantul unităţii, garantul triumfului, garantul democraţiei din PNL, toate acestea nu au fost şi garantul demisiei dumneavoastră de onoare...

Şi în acel moment, preşedintele căruia azi Ludovic Orban considera că el şi partidul nu-i datorează nimic, l-a sprijinit total, respectându-l şi oferindu-i o nouă şansă prin mandatarea negocierii Guvernului de coaliţie!

În criză acestor zile, preşedintele PNL are un rol major! Ruperea coaliţiei imputata premierului Citu este, de fapt, rezultatul negocierii dezastruoase a lui Orban.

Un premier în funcţie nu ar putea permite niciodată oricărui ministru că activitatea Guvernului să fie sabotată din considerente politice.

În urma negocierilor prin care Ludovic Orban şi-a asigurat fotoliul de preşedinte al Camerei Deputaţilor, partenerul nostru de Coaliţie a fost cadorisit nesperat cu portofolii şi domenii importante. Mai departe, în cele opt luni de guvernare, anumiţi miniştri USR s-au manifestat ca şi cum ei ar fi fost câştigătorii alegerilor şi conducătorii de drept ai Guvernului.

Acţiunile prim-ministrului Citu nu au vizat decât îndeplinirea corectă a sarcinilor asumate de fiecare membru al Coaliţiei, apărarea demnităţii Partidului Naţional Liberal şi îndeplinirea programului de guvernare agreat. Un preşedinte de partid are datoria de a interveni atunci când lucrurile scapă de sub control sau atunci când partenerii de coaliţie îşi depăşesc atât atribuţiile, cât şi raportul relaţiilor de putere stabilit de rezultatul alegerilor. Şi are puterea să facă asta chiar şi în detrimentul unei lezări a propriei imagini.

Premierul Florin Citu a demonstrat că are toate aceste atribute pentru a fi un bun preşedinte PNL. Florin Citu nu a negociat şi ‘naturalizat’ membri PSD pentru propriile interese. Premierul României nu şi-a vândut partidul pentru o funcţie, el nu s-ar alia la primul hop cu partenerii conjuncturali ai AUR, dimpotrivă, viitorul preşedinte al PNL alege să nu dezerteze, ci să rămână în fruntea acelui Guvern care a promis să-şi respecte alegătorii şi să contribuie la dezvoltarea României, Guvernul romanilor!

Când spuneţi că „PNL nu datorează nimic preşedintelui Iohannis, ci DIMPOTRIVĂ...” la ce vă referiţi, domnule Orban? Atunci când preşedintele romanilor ne reprezintă cu mândrie oriunde în lume, v-o fi dator dumneavoastră?

Când în unele momente, actualul preşedinte PNL în deliru-i se confunda cu marele Brătianu, încercând să ne sugereze unele asemănări de destin, n-ar trebui să uite că cel din urmă nu şi-a sacrificat niciodată partidul pentru sine.

Şi nu ar trebui să uite că noi, liberalii, câştigăm prin noi înşine, nu prin orice mijloace şi fără scrupule!

Noi toţi îi datorăm lui Klaus Iohannis cine suntem azi, domnule Orban, niciodată invers!”, a scris Anisie pe Facebook.

 

EDITORIAL

Treaba-i gravă cu Iohannis! Ar trebui suspendat, dar nu mai are cine s-o facă, liderii politici au băgat-o deja pe mânecă. ‘Dumnezeu cu mila!’

Treaba-i gravă cu Iohannis! Ar trebui suspendat, dar nu mai are cine s-o facă, liderii politici au băgat-o deja pe mânecă. ‘Dumnezeu cu mila!’

Chiar și românii obișnuiți, dar informați, au înțeles cât de gravă a devenit situația în regiunea noastră, dar specialiștii în geopolitică pricep că am ajuns într-un context din care se pot genera treburi gravissime pentru România, putând deveni rapid teatru de război sau parte beligerantă a ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:43
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară