Stanga
Dreapta

Angajații Totul Verde au primit ceaiuri fierbinți în zilele friguroase

Valentina Popescu, 18 februarie 2021, Ora 17:35

  • print
  • |
angajatii-totul-verde-au-primit-ceaiuri-fierbinti-in-zilele-friguroase-48462-1.jpg

Frigul  a pus  stăpânire pe București la inceputul lunii ianuarie și este bine de știut că, în astfel de zile, firmele sunt obligate să asigure angajaților care lucrează în aer liber condiții speciale de muncă. Ceai fierbinte, pauze dese în spații încălzite și echipament de protecție adecvat.  Angajații de la Totul Verde  care munceau pe străzi in acele zile geroase   au avut  parte de toate aceste condiții.

Doamna care sa ingrijit cei  care muncesc la Totul Verde., cea mai bună firmă de amenajări peisagistice în anul 2020, este Elena Botez. Are 63 de ani și în scurt timp va ieși la pensie.

De mai bine de 30 de ani lucrează pentru această companie, iar toți cei care o cunosc, adică mai toți angajații, îi spun ”Mama”. Pentru că are deja o vârstă înaintată și nu mai poate ieși pe teren să își ajute colegii, ea face tot posibilul să le fie de ajutor din biroul companiei Totul Verde. Elena este cea care le aduce căldură în sufletele celor care se află la muncă în aer liber.

 

Își aduce cu drag aminte de anii tinereții și de zilele în care avea grijă ca străzile sectorului 4 să fie curate. Mai mult, se bucură când își aduce aminte de acele clipe când ajungea în zona de care se ocupa și mai toți o salutau pentru că, exact cum am specificat și mai sus, doamna Elena lucrează în același loc de muncă de mai bine de 30 de ani.

 

”Au trecut și anii ăștia, mai am puțin și mă pensionez. Mi-a ajuns o viață întreagă, acum e timpul să stau acasă și să mă odihnesc, însă până când semnez actele de pensionare mai am treabă de făcut. Trebuie să fiu alături de colegii mei și să îi ajut așa cum pot eu. În fiecare zi le pregătesc ceaiul care este transportat la cei care muncesc în frig pe stradă. După ce e gata, colegii mei mult mai tineri se ocupă de distribuția termosurilor cu licoarea aromată. Cred că efectul ceaiului le aduce zâmbetele calde în sufletele colegilor mei. Sunt tare mândră că pot face măcar acest lucru pentru ei. Îmi vor lipsi aceste momente”, a declarat Elena Botez.

 

EDITORIAL

 „Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”

„Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”

  „Cu măştile pe faţă şi capu-n telefon”,  ne deplasăm zilnic între casă şi serviciu, muncim de cele mai multe ori fără nicio tragere de inimă, îngropându-ne pasiunile sau adevăratele talente, în spatele unor joburi anoste, de la care nu aşteptăm nimic decât salariul modic dar sigur, pe ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:42
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă