Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Alexandru Rafila: "Avem 3,4 decese la 100 de mii de locuitori, am revenit pe locul întâi"

Valentina Popescu, 11 octombrie 2020, Ora 19:07

  • print
  • |
alexandru-rafila-avem-3-4-decese-la-100-de-mii-de-locuitori-am-revenit-pe-locul-intai-48271-1.jpg BREAKING NEWS

România a înregistrat din nou peste 3.000 de infectați de COVID-19 în 24 de ore, iar reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila atrage atenţia că țara noastră a revenit pe primul loc în Europa la raportul deceselor, în funcţie de numărul de locuitori.

„Avem 3,4 decese la 100.000 de locuitori, am revenit pe locul intâi. Şi asta este îngrijorător pentru că cu cât numărul de cazuri va creşte, cu siguranţă această proporţie de decese nu va putea să scadă şi o să apară probleme foarte serioase.", a avertizat Alexandru Rafila, expertul României la OMS.

OMS, semnal de alarmă după numărul mare de infectări cu coronavirus

OMS îi îndeamnă pe liderii Europei să ia măsuri urgente pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.Directorul pentru situaţii de urgenţă de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), Mike Ryan, a îndemnat, vineri, guvernele din Europa să ia măsuri urgente pentru a reduce transmiterea noului coronavirus, inclusiv interzicerea evenimentelor la care se adună multe persoane, astfel încât să nu fie nevoite să aplice iar starea de urgenţă, scrie Reuters.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:50
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară