Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Alexandru Rafila: "Avem 3,4 decese la 100 de mii de locuitori, am revenit pe locul întâi"

Valentina Popescu, 11 octombrie 2020, Ora 19:07

  • print
  • |
alexandru-rafila-avem-3-4-decese-la-100-de-mii-de-locuitori-am-revenit-pe-locul-intai-48271-1.jpg BREAKING NEWS

România a înregistrat din nou peste 3.000 de infectați de COVID-19 în 24 de ore, iar reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila atrage atenţia că țara noastră a revenit pe primul loc în Europa la raportul deceselor, în funcţie de numărul de locuitori.

„Avem 3,4 decese la 100.000 de locuitori, am revenit pe locul intâi. Şi asta este îngrijorător pentru că cu cât numărul de cazuri va creşte, cu siguranţă această proporţie de decese nu va putea să scadă şi o să apară probleme foarte serioase.", a avertizat Alexandru Rafila, expertul României la OMS.

OMS, semnal de alarmă după numărul mare de infectări cu coronavirus

OMS îi îndeamnă pe liderii Europei să ia măsuri urgente pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.Directorul pentru situaţii de urgenţă de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), Mike Ryan, a îndemnat, vineri, guvernele din Europa să ia măsuri urgente pentru a reduce transmiterea noului coronavirus, inclusiv interzicerea evenimentelor la care se adună multe persoane, astfel încât să nu fie nevoite să aplice iar starea de urgenţă, scrie Reuters.

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:24
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă