Stanga
Dreapta

Totul Verde O nouă arteziană a fost amenajată pe strada Cuțitul de Argint

Bogdan Ionescu, 24 septembrie 2022, Ora 11:06

  • print
  • |
totul-verde-o-noua-arteziana-a-fost-amenajata-pe-strada-cutitul-de-argint-51095-1.jpg

Fântâna arteziană este obiectul-vedetă dintr-o grădină sau dintr-o intersecție, indiferent de mărimea acesteia. Un astfel de obiect decorativ elimină stresul, purifică aerul și nu favorizează apa­riția larvelor de țânțari sau a algelor urât mirositoare. fiind preferată în același timp și ca obiect decorativ.

O astfel de fântână a apărut la intrarea pe strada Cuțitul de Argint, dinspre calea Șerban Vodă, din sectorul 4. Lucrătorii Totul Verde. au lucrat necontenit la instalarea ei și au dat-o în funcțiune într-un timp record.

La baza ei a fost amenajată o zonă verde, care, în contrast cu luciul albastru al apei, dă o plăcută senza­ție de relaxare la privitul acestui tablou! Sen­za­ția este amplificată seara, o dată cu pornirea instalației electrice. O zonă ce mai degrabă era una anostă a devenit acum una plăcută și li­niș­tită.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:42
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară