Stanga
Dreapta

Totul Verde O nouă arteziană a fost amenajată pe strada Cuțitul de Argint

Bogdan Ionescu, 24 septembrie 2022, Ora 11:06

  • print
  • |
totul-verde-o-noua-arteziana-a-fost-amenajata-pe-strada-cutitul-de-argint-51095-1.jpg

Fântâna arteziană este obiectul-vedetă dintr-o grădină sau dintr-o intersecție, indiferent de mărimea acesteia. Un astfel de obiect decorativ elimină stresul, purifică aerul și nu favorizează apa­riția larvelor de țânțari sau a algelor urât mirositoare. fiind preferată în același timp și ca obiect decorativ.

O astfel de fântână a apărut la intrarea pe strada Cuțitul de Argint, dinspre calea Șerban Vodă, din sectorul 4. Lucrătorii Totul Verde. au lucrat necontenit la instalarea ei și au dat-o în funcțiune într-un timp record.

La baza ei a fost amenajată o zonă verde, care, în contrast cu luciul albastru al apei, dă o plăcută senza­ție de relaxare la privitul acestui tablou! Sen­za­ția este amplificată seara, o dată cu pornirea instalației electrice. O zonă ce mai degrabă era una anostă a devenit acum una plăcută și li­niș­tită.

 

EDITORIAL

Groapa de gunoi numită Facebook

Groapa de gunoi numită Facebook

Dacă într-un trecut, nu foarte îndepărtat, pe Facebook puteai citi informații utile, postări inspirate și argumentate, în ultimul timp pe pagină îți apar doar știri despre accidente tragice, înmormântări și îndemnuri de a dona pentru tot felul de tâmpenii. Unii ar putea zice că foarte mult c ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:41
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară